Holbæk Floorball by Night 2016

Floorballklubben Holbæk Bombers inviterer igen til Holbæk Floorball by Night, der er et aftenstævne for virksomheder, butikker, skoler, institutioner og mange flere.

Stævnet afholdes tirsdag 11. oktober 2016 kl. 19-22 i Bjergmarkshallen, Holbæk

Så tilmeld jeres hold og kom og få en hyggelig og fornøjelig aften sammen med ligesindede, der også gerne ville prøve kræfter med floorball og samtidig dyste om både pokaler, præmier og æren…!

Tid og sted

Tirsdag 11. oktober 2016, kl. 19-22 i Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk.

Tilmelding

Hvor mange ledige pladser er der?Hvem er tilmeldt?Tilmeldingen er nu lukket!

Vi spiller 3-mands floorball, hvor der er 3 spillere på banen ad gangen. Vi anbefaler dog, at man på et hold var 4-6 spillere, så der er nok udskiftere.

Der er plads til 24 hold – og du kan se her til højre, hvor mange ledige pladser der er tilbage.

Tilmelding af hold

Det koster 375,00 kr. pr. hold at deltage i stævnet. Beløbet kan betales enten ved bankoverførsel eller online betaling via Nemtilmeld.

Bankoverførsel sker til Spar Nord, Holbæk: 9040-4575388081.

Online betaling via Nemtilmeld sker her.

Tilmelding af hold – og bandesponsorat

Ønsker man derudover at støtte klubben med et bandesponsorat, så yder vi en særlig stævne-rabat på 250,00 kr., så holdgebyr og et bandesponsorat på ét år kun koster 1.125,00 kr. ex. moms. Læs mere om vores bandesponsorater her.

Ved valg at kombineret holdtilmelding og bandesponsorat sender vi en faktura til betaling.

Kampe

En kamp varer 8 minutter – og der er 2 minutters pause mellem kampene. Holdene er sikre på mindst 3 kampe, da vi spiller i puljer à 3-5 hold, hvor der spilles alle mod alle à 1-2 omgange.

Spillereglerne kan du sætte dig ind i her.

Rækker

Der bliver udbudt følgende rækker:

1. Damerække
2. Herrerække
3. Mixrække

I Mixrækken skal der være mindst én dame på banen hele tiden.

Udstyr

Spillerne kan låne floorball-stave til hele holdet ved stævnet. Vi sørger også for bolde og overtræksveste. Vi opfordrer dog holdene til at stille op i ens spilletøj.

Andet

Har I spørgmål til Holbæk Floorball by Night 2016, så skriv til os på info@holbaekbombers.dk eller ring til Jens på 26 81 96 96.