Lady Bombers vs Veksø: 2-7 (0-3, 2-2, 0-2)

Lady Bombers' spillere efter kampen mod Veksø
Lady Bombers’ spillere efter kampen mod Veksø

Her til aften spillede Lady Bombers træningskamp mod Veksø på Holbæk Seminarium. Kampen forløb over 3 x 20 minutter og indeholdt masser af levende spil og målchancer.

Desværre for Lady Bombers havde de udlånt en målmand til Veksø, der på dagen viste sig kampafgørende med et væld af flotte redninger. Lady Bombers spillede det ene angreb efter det andet ned mod Veksø’s mål, men de mange skud manglede den fornødne præcision.

Veksø derimod viste sig noget mere træfsikker, når de bølgede deres angreb frem mod Lady Bombers’ mål. Især første var Veksø bedre, men Lady Bombers fik spillet sig flot tilbage i kampen i anden periode. Med lidt mere held i sprøjten kunne de lige så godt have overhalet Veksø i den periode, og så havde kampen måske set helt anderledes ud.

I tredje periode var det igen Veksø, der var mest effektiv.

Kampen viste ikke mindst, at spillerne hos Lady Bombers er blevet klart bedre til at klare sig på stor bane. Med lidt mere teknisk og taktisk træning, så vil resultaterne snart vende sig til deres fordel.