Har du tid og lyst til at forbedre vores floorballspil? Kan du svare ja til det, så hører vi i Holbæk Bombers meget gerne fra dig

Vores træner igennem de sidste sæsoner vil gerne prioritere sin indsats som spiller og dermed er vi på udkig efter en ny træner, som kan fortsætte udviklingen af Floorball i Holbæk.

Vi er en klub, der pt. består af 2 herrehold, hvoraf det ene prioriterer motionen og samværet og dermed ikke deltager i Danmarksturneringen, mens det andet hold gerne vil prøve sig af i forhold til andre klubber og derfor deltager i Sjællandsserien. Vores nye træner skal primært have fokus på turneringsholdet, men hvis det er muligt, så vil motionsholdet også gerne have besøg af træneren engang imellem.

Turneringsholdet består af 15-20 spillere og sammensætningen, i forhold til alder og erfaring, er bred. Vi træner 2 gange om ugen – mandag og onsdag fra 20 til 22. Træningen foregår på vores hjemmebane i Bjergmarkshallen, Holbæk. Vores nye træner skal organisere og gennemføre vores træninger med et balanceret fokus på udvikling af hhv. de tekniske færdigheder, den fysiske formåen samt den sociale kapital på holdet.

Lysten til at være træner og påtage sig ansvaret for udviklingen af os som floorballspillere, er den primære forventning til dig som ny træner. Vi er derfor mindre optaget af, hvorvidt du har erfaring fra Floorball og/eller trænerrollen, for det kan vi udvikle i samarbejde. Kort sagt så opfordrer vi alle, som kunne have lysten til at stå i spidsen for en flok lærelystne floorballspillere til at kontakte os med henblik på en nærmere afklaring af muligheder og begrænsninger.

Vi ser helst, at du kan deltage i begge ugentlige træninger, men hvis du kun har mulighed for at deltage en gang om ugen, så kan det også være en mulighed. Du skal forvente at turneringsholdet spiller ca. 20 turneringskamp på en sæson, hvor det naturligvis også forventes, at du deltager.

Der vil være honorering for trænerjobbet, men idet den endelig model for samarbejdet afhænger af profil og omfang, så forhandles niveauet for honorering med udgangspunkt i den konkrete situation.

Har ovenstående vakt din interesse, så kontakt vores formand Jacob Svarre på formand@holbaekbombers.dk eller 3120 3537. Vi starter sæson medio august, så vi hører gerne fra dig senest d. 5. august 2020.