Stillingsopslag fra Dansk Floorball Union:

Hermed et jobopslag til en stilling som udviklingskonsulent, som vi søger til vores kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Ansøgningsfrist den 30. januar.

Vi søger en medarbejder til en fuldtids treårig projektstilling fra 2015-2017 med mulighed for forlængelse. Du vil blive en del af et dynamisk sekretariat med syv andre medarbejdere og skal sammen med dine kolleger være med til at servicere og udvikle floorballsporten.

Dansk Floorball Union har 118 medlemsklubber og cirka 6.500 udøvende medlemmer. Floorball har igennem de sidste 20 år været en af de hurtigst voksende holdidrætter herhjemme og er en af de få sportsgrene, der kan fastholde væksten i en tid, hvor flere og flere stopper med at engagere sig i foreningsidræt. Den kommende udviklingskonsulent bliver en nøglespiller i forhold til at sætte yderligere skub i væksten af DaFU’s tilbud.

Det er en unik situation og en ekstra spændende men også udfordrende tid for dansk floorball, fordi vi fra nytår 2015 har indgået en fælles visionsaftale med Danmarks Idrætsforbund og DGI (Vision 25-50-75) med fælles ambitioner om, at floorballsporten skal udbredes og udvikles endnu mere i hele Danmark. Med Vision 25-50-75 vil DIF og DGI arbejde for, at 50 procent af befolkningen dyrker idræt i en idrætsforening, og at 75 procent er fysisk aktive, når vi når år 2025.

Dine opgaver vil være en kombination af alsidige generelle udviklingsopgaver samt mere specifikke uddannelses- og kommunikationsopgaver:

  • Udvikle og koordinere forskellige rekrutteringskoncepter til forskellige målgrupper
  • Skabe og koordinere forskellige uddannelseskoncepter
  • Producere materialer og aktivitetstilbud
  • Kvalitetssikre aktiviteter gennem manualer, instruktøruddannelser mv.
  • Projekt- og proceslede både internt og i samspil med DIF, DGI og foreninger
  • Skriftlige kommunikative opgaver
  • Mødeaktiviteter, foreningsbesøg mv.

Vi forestiller os, at du har erfaring med idræt og udviklingsopgaver. Du kan have en baggrund og uddannelse inden for det pædagogiske område eller være akademiker med en relevant profil. Projekt- og/eller procesledererfaring er en fordel.

Af personlighed tænker vi, at du brænder rigtig meget for at udvikle og koordinere opgaver, og at du arbejder konkret og operativt på at nå resultater i form af vejlednings- og uddannelsesmaterialer mv. Du er struktureret, selvkørende og initiativrig samt har gode kommunikationsevner. Det er ikke et must, at du selv har spillet floorball, men det er selvsagt en fordel, hvis du kender sporten og kan instruere i udøvelsen af den.

Dit arbejdssted vil være Idrættens Hus i Brøndby. Der må påregnes rejseaktivitet rundt i Danmark fra tid til anden for at besøge klubber og deltage i arrangementer og møder. At arbejde i Idrættens Hus giver rig mulighed for faglig udvikling og samarbejde med de øvrige udviklingskonsulenter under Danmarks Idrætsforbund.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i begyndelsen af februar, og vi har en forventning om, at du kan starte i løbet af marts måned.

Løn efter aftale og kvalifikationer.

Ansøgninger med CV sendes til Nils-Ola Nilsson, projektchef Floorball 2025, på nio@floorball.dk senest fredag den 30. januar.

Spørgsmål kan rettes til Nils-Ola Nilsson på mail: nio@floorball.dk eller på telefon 20 92 95 59.

Dansk Floorball Union søger en udviklingskonsulent