Floorball er motion på den sjove måde. Høj puls, højt humør og masser af intensitet. Og efter et par års pause på kvindefloorballfronten har vi i Holbæk Bombers nu atter fået mulighed for at starte motionsfloorball op for kvinder.

Motionsfloorball for kvinder i Holbæk Bombers

Alle kan være med – uanset alder og forudsætninger. Floorball er nemt at lære, og vi tilrettelægger træningen efter niveauet hos deltagerne.

Træningerne kommer til at forløbe således.

  • Let opvarmning for at få pulsen op og undgå skader
  • 2-3 øvelser med fokus på stav- og boldkontrol, så vi får styr på de basale floorball-teknikker
  • Spil tre mod tre

Det praktiske

Vi spiller onsdag fra 20-21:30 i hallen hos CSU i Holbæk (det tidligere Holbæk Seminarium). Du skal bare møde op med træningstøj og indendørssko. Du kan låne en stav af os, hvis du ikke har én selv.

Instruktører bliver Jacob Svarre og Ole Hallenberg

Der er mulighed for omklædning og bad på stedet, men vi opfordrer til, at man møder omklædt og bader hjemme, så længe der er corona-restriktioner

Find vej til hallen

Tilmelding

Du er velkommen til at prøve at træne med nogle gange for at se, om floorball er noget for dig, inden du beslutter dig for at melde dig ind i klubben. 

Du må meget gerne skrive til os på lady@holbaekbombers.dk, hvis du vil deltage, så vi har styr på, hvor mange der kommer. Du må også gerne skrive til os, hvis du bare vil høre mere om motionsflorball for kvinder i Holbæk Bombers.