De tre lokale floorballklubber Hvalsø Floorball, Bramsnæs Floorballs og Floorballklubben Holbæk Bombers går fra næste sæson sammen i et utraditionelt og unikt, tværkommunalt samarbejde.

Når de sammen – og under navnet Vikings – for første gang stiller op i Danmarksturneringen i floorball, er det første gang, at et holdfællesskab bryder kommunegrænsen. De tre klubber kommer fra Lejre Kommune og Holbæk Kommune.

– Hver for sig er vi ikke store nok til at kunne stille et helt hold gennem en hel sæson. Derfor har vi i fællesskabets ånd tænkt ud af boxen og har fundet sammen i det her unikke klubsamarbejde, fortæller Michael Beck, der er formand i Hvalsø Floorball og initiativtager til samarbejdet.

– Vi har i forvejen rigtig stærke personlige relationer i de tre klubber, så sammenholdet er stærkt. Vores nye holdfællesskab bliver et samlingspunkt for vores klubber. Samtidig håber vi, at vores initiativ kan virke som inspiration for andre mindre klubber.

Vikings stiller for første gang op i Danmarksturneringen 2014/2015

Kasper Enevoldsen er træner i Holbæk Bombers og siger om de sportslige muligheder og udfordringer:

– Det her bliver en kærkommen lejlighed til at få prøvet os selv af i Danmarksturneringen, så vi finder vores niveau i forhold til de andre hold og klubber.

– Det bliver godt for vores spillere at få valuta for alle de mange timer, der er lagt i træningshallen, afslutter Kasper Enevoldsen.

Fakta

Hjemmebane: Hvalsø Hallen og Bramsnæsvighallen
Kampe: Ca. 12 kampe pr. sæson (6 hjemme, 6 ude) i laveste række (Serie 1)
Spilletøj: Hvid trøje, sort buks, sort strømpe (hjemme) og sort trøje, sort buks, sort strømpe (ude)

 

Holdfællesskab bryder kommunegrænserne – PRESSEMEDDELELSE