Copenhagen vs Junior Bombers U11: 9-6 (4-1, 3-2, 2-3)

Det blev en intens og god kamp fra begge holds side. Der var meget fart på spillet og vi mødte et hold med 3 hele kæder og en målmand der virkelig stod en god kamp.

U11-holdet havde samlet 7 spillere og fik hjælp fra u 13 med fire spillere. Men alle mål på nær et blev faktisk scorede af U11-spillere. I starten af første periode så det faktisk lyst ud. Vi spiller lige op med dem. Desværre mister vi koncentrationen i de sidste 5 min af perioden og den slutter 4-1. Drengene og Anastasia så sgu lidt mismodige ud i pausen.

Næste periode får vi en ekstra mand på banen via flex reglerne og får presset godt på. Allerede 23 sek. inde i 2.periode får vi spillet os utroligt godt igennem. U 11 drengene viser, at de har spillet sammen i et par år efterhånden og Rasmus er sidste mand på opspillet og scorer til 4-2. MEN MEN derfra følger igen en dårlig periode fra Bombers side, hvor vi virkelig prøver, men er uheldige og får ikke passeret deres målmand, trods mange gode forsøg og 3 min inde slut for 2. periode står den 7-2. Heldigvis bærer Frederiks Kolding fight og vilje frugt og han bringer os på 7-3.

Det giver os lidt mere mod på sidste periode, hvor bombers skuer op for spillet og vinder perioden 2-3. Det er desværre ikke nok. Men det er godkendt indsats fra alle. Anastasia på målet gjorde alt hvad hun kunne og holdt focus hele kampen . Hun udvikler sig fra kamp til kamp.

Jonas (2), Rasmus (2), Magnus og Frederik K (fra u 13) blev målscorer, de spillede en god kamp. Men spillernes “Man of the Match” blev Mathias, der virkelig også kæmpede, røg ud over banden, kæmpede videre, det blev anerkendt af spillerne. Trænerteam anerkendte Frederik Koldings indsats med hans mål og en assist plus fight hele vejen. Derfor blev han valgt til trænernes “MOM”

Vi er med i flex rækken for at lærer og udvikle os. Vi synes der var rigtig gode momenter af sammenspil.

Næste er mod Greve på hjemmebane lørdag den 29.11 kl. 14.00. Kom se på, det er altså god underholding, intens og spændende. Så tak for idag!!