Fredag 18. marts starter Landsstævne 2016 i Ringsted. Arrangørerne melder, at der er 107 hold tilmeldt med i alt ca. 1.200 deltagere.

Fra Junior Bombers deltager 31 spillere og 5 trænere/ledere (Jan, Thomas K, Mette, Andreas og Thomas L). Det er ny rekord for klubben.

Junior Bombers er tilmeldt i følgende rækker:

  • U11 Kleinfeld, piger (sammen med Hvalsø og Benløse)
  • U11 Storbane, drenge
  • U15 Storbane, drenge
  • U15 Storbane, piger (sammen med Hvidovre)

Pigeholdene

– Vi har fire U15-piger med, som Hvidovre Attack har inviteret til at spille sammen dem på storbane. De var i finalen sidste år, så vi håber og tror vi kan presse Frederikshavn Blackhawks. Pigerne glæder sig til at spille med pigerne fra Hvidovre Attack. De kender hinanden fra pigecampen i Kolding og fra forskellige pige jamborees. De ser meget frem til at have en kvinde som træner, Pia Pantonnen fra Hvidovre. Det er Sascha Lentz Helt, Emma Windelin, Esther Svane og Ingefred Ankerstjerne, som er med på U15. De tre førstnævnte vandt sølv ved landsstævnet for to år siden i 3-mands A-rækken, fortæller Thomas Lentz Helt, der er træner for pigeholdene.

– U11-pigerne danner holdfællesskab med Benløse og Hvalsø og skal spille Kleinfeld. Modstanderne er Jægerspris og to hold fra Frederikshavn. Vi håber på, at pigerne kan få noget godt sammen på tværs af de tre klubber og lærer hinanden bedre at kende. De sportslige mål er at nå finalen og presse Frederikshavn. Jeg håber og tror på, at vi kan vinde. De tre piger fra Holbæk er Sofie Lentz Helt, Alba Svane og Julie Borresen Jensen. De to første vandt sølv i B-rækken i 3-mands for to år siden.

– Personligt glæder jeg mig til en weekend i floorballens tegn og at være sammen med en masse børn og voksne fra Bombers. Jeg ser også frem til at se U17 Final 4. Især finalen lørdag aften bliver spændende, afslutter Thomas Lentz Helt.

De store drenge

– Vi kommer med et U15 drengehold sammensat af 2003-, 2002- og 2001-spillere. Dette afspejler også vores indstilling til dette landsstævne, at vi fokuserer på at spille sammen, som ét Holbæk Bombers-hold i stedet for at splitte holdet op og stille op med flere hold i Kleinfeld-rækken. Disse spillere har spillet sammen i sæsonen og alle spillere har udviklet sig meget i løbet af sæsonen. De vil derfor rigtigt gerne spille sammen på storbane, fortæller Thomas Kielberg, der er træner for U15 drenge.

– På landsstævnet får vi lov at måle os med nogle af de bedste hold og vi vil nok opleve nogle nederlag. Men fra tidligere landsstævner ved vi, at der også er gode erfaringer at tage med sig.

– Landsstævnet er for vores spillere absolut en social begivenhed, hvor man får lov til at være sammen med sine kammerater en hel weekend, hvor det kun drejer sig om floorball – sammen med over 1.000 andre som også synes floorball er det fedeste i verden.

Følg med

Du kan følge med i resultaterne fra Landsstævne 2016 her: http://lm.bfc-floorball.dk

Arrangørerne har introduceret hashtagget #Land2016, så mon ikke der er nogle af deltagerne eller forældrene, der lægger billeder på Instagram med det hashtag.

Rekordstort hold deltager i Landsstævne 2016