Søndag 25. oktober tog Holbæk Bombers (herre senior) imod Stevns i Serie 1 Øst, kreds 1 i Danmarksturneringen. I sidste sæson bød kampene på tre sikre sejre, men det var tydeligt, at det var Stevns, der havde lært mest af kampene.

Holbæk Bombers lagde planmæssigt fra land med en sikker 3-0 føring efter 1. periode. Men fra starten af 2. periode var det tydeligt, at Bombers ikke havde deres bedste dag på kontoret. Stevns stod stærkt i forsvaret, og Bombers var ineffektive. Perioden blev vundet 1-0 af Stevns.

I 3. periode fik Bombers mere styr på spillet. Bolden blev spillet bedre rundt i angrebet – og Stevnsspillerne fik lov at løbe mere efter bolden. På den måde blev konditionen en afgørende faktor, og her stod Bombers stærkest.

Efter en solid indsat i 3. periode – der blev vundet 3-2 af Bombers – var det hjemmeholdet, der trak sig fortjent ud af opgøret som vinder med samlet 7-3.

Sejren betød, at Holbæk Bombers generobrede 1. pladsen i Serie 1.