u13 fredag den 14.9

Vi havde 17 spillere med til Lejre fredag eftermiddag. For nogle af vores spillere var det første kamp på storbane og de andre var det næsten et halvt år siden (landstævnet i benløse).  Vores modstander Lejre Floorball er også tilmeldt u13 flex for første gang. Vi var spændte på om vores niveau matchede andre hold i turneringen.

Vi havde 3 kæder, hvor kræfterne syntes ligeligt fordelt i forhold til erfaring, løbepensum osv.

Vi startede noget usikkert og nervøse. Specielt havde vi svært at få bolden ført frem uden boldtab. Det er også derfor, vi kommer bagud 0-1. Dog bringer Otto os på 1 – 1 (assist Ludvig B)kort tid efter.  Vi får kæmpet os ind i kampen og startens nervøsitet og usikkerhed bliver mindre. Vi får skabt flere og flere chancer.  Dog ender perioden 2 – 1 til Lejre.  Vi kommer bedre ud til at 2.periode og får mere intensitet i vores spil. Vi kommer på 2-2 ved Suraj (assist Carl). Kendetegnende er det, at vi får spillet os til chancer og backerne bliver bedre til at vælge de rigtige løsninger.  Perioden ender 1-1 samlet og inden sidste periode står den 3-2 til Lejre. I sidste periode kan det mærkes at vi er 3 fulde kæder, Niklas forlader målet og lader Sacha få lidt erfaring, hvis hun skal afløse Niklas i turneringen. Lejre er ved at være møre og vi skaber flere og flere chancer og med mine farvede briller klart de bedste i 3.periode. Vi har flere friløbere mod mål, Alfred er meget farlig hele tiden og runder flere gange sin halv meter højere oppasser. Oliver får desværre en skade og må udgå og helt imod spil og chancer kommer vi bagud 4-2 og derfra tager det fart Johan Svane scorer til 4-3 (assist Oliver) Lejre kommer på 5-3 inden Carl Kielberg og Johan Svane (begge uden assist) udligner til slutresultatet 5 -5. Vi møder Lejre igen den 28.10. Vi er klar og ved hvordan vi skal vinde! For øvrigt stor tak til Lejre for at tage så godt imod os og ikke mindst for kagen efter kampen. Sådan fordelte målene sig (2-1)(1-1)(2-3), slut 5-5.

Super godt kommet igen og en meget lærerig kamp for spillere og trænere. Man of the match, valgt af spillerne blev Johan Svane med 2 mål og godt spil. Vi så rigtig mange udvikle deres spil i løbet af kampen, især dem som kun har trænet floorball en måneds tid klarede det fantastisk, Ludvig M, Frida, Johanna og tak til hele holdet for en god indsats. Vi løber nok ind i nogle nederlag i turneringen, men kampen mos Lejre viste os, at vi helt klart også kommer til at opleve sejre. Vi ved, hvad vi skal arbejde med på mandag og på søndag den 5.10 går det løs med kamp i turneringen mod Rungsted/Hørsholm på hjemmebane i bjergmarkshallen.