Medlemskab

Floorballklubben Holbæk Bombers byder alle velkommen som medlemmer i klubben. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem, hvad det koster, og hvordan du betaler.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan blive medlem af Holbæk Bombers ved at indbetale kontingent til klubbens bankkonto i Spar Nord.

Holbæk Bombers har fire typer medlemskab: Børn, Voksne, Husstand og Passiv.

Når du melder dig ind første gang, så skal du betale det første års kontingent. Kontingentperioden er fra 1. juli til 30. juni året efter. Hvis du melder dig ind efter 1. januar, så er første års kontingent halv størrelse.

Når du indbetaler beløbet på vores bankkonto i Spar Nord skal du samtidig give følgende oplysninger:
– Navn og adresse.
– Telefon og mailadresse.
– Fødselsdato.

Hvis du vælger et Husstandsmedlemskab, skal du huske at give oplysninger om samtlige husstandens personer, der derved alle bliver medlem samtidig.

Medlemstyper
Børn: Alle børn fra 0 til 17 år.
Voksne: Alle voksne fra 18 til 99 år.
Husstand: Alle husstandens medlemmer fra 0-99 år.

Kontingent 2017/2018
Børn: 600,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2018
Voksne: 900,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2018
Husstand: 1200,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2018
Passiv: 50,00 kr.

Ved indbetaling af kontingent skal du huske at skrive, hvem der betales for.

Bankkonto i Spar Nord
Spar Nord, Holbæk
Registreringsnummer: 9040
Kontonummer: 4575388081

Har du spørgsmål om indmeldelse og medlemskab kan du kontakte kassereren. Se kontaktoplysninger her.