Medlemskab

Floorballklubben Holbæk Bombers byder alle velkommen som medlemmer i klubben. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem, hvad det koster, og hvordan du betaler.

Hvordan bliver jeg medlem?

Holbæk Bombers har fire typer medlemskab: Børn, Voksne, Husstand og Passiv.

Du bliver medlem af Holbæk Bombers ved at sende en mail til info@holbaekbombers.dk og oplyse:

– Navn og adresse.
– Telefon og mailadresse.
– Fødselsdato.

Herefter bliver du oprettet i Holdsport og får tilsendt en kontingentopkrævning derigennem.

Hvis du vælger et Husstandsmedlemskab, skal du huske at give oplysninger om samtlige husstandens personer, der derved alle bliver medlem samtidig.

Når du melder dig ind første gang, så skal du betale det første års kontingent. Kontingentperioden er fra 1. juli til 30. juni året efter. Hvis du melder dig ind efter 1. januar, så er første års kontingent halv størrelse.

Medlemstyper
Børn: Alle børn fra 0 til 17 år.
Voksne: Alle voksne fra 18 til 99 år.
Husstand: Alle husstandens medlemmer fra 0-99 år.

Kontingent 2018/2019
Børn: 600,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2019
Voksne: 900,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2019
Husstand: 1200,00 kr.  – halv pris efter 1. januar 2019
Passiv: 50,00 kr.

Har du spørgsmål om indmeldelse og medlemskab kan du kontakte kassereren. Se kontaktoplysninger her.