Medlemskab

Floorballklubben Holbæk Bombers byder alle velkommen som medlemmer i klubben. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem, hvad det koster, og hvordan du betaler.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan blive medlem af Holbæk Bombers ved at indbetale indmeldelsesgebyr og kontingent til klubbens bankkonto i Spar Nord.

Du kan også vælge at betale online via Nemtilmeld.dk. Klik på linkene efter medlemstypen nedenfor for at vælge denne løsning.

Holbæk Bombers har fire typer medlemskab: Børn, Voksne, Husstand og Passiv.

Når du melder dig ind første gang, så betaler du et indmeldelsesgebyr og det første års kontingent. Kontingentperioden er fra 1. juli til 30. juni året efter. Hvis du melder dig ind efter 1. januar, så er første års kontingent halv størrelse.

Når du indbetaler beløbet på vores bankkonto i Spar Nord skal du samtidig give følgende oplysninger:
– Navn og adresse.
– Telefon og mailadresse.
– Fødselsdato.

Hvis du vælger et Husstandsmedlemskab, skal du huske at give oplysninger om samtlige husstandens personer, der derved alle bliver medlem samtidig. Vær opmærksom på, at der skal betales indmeldelsesgebyr separat for samtlige husstandens personer, når der meldes ind første gang.

Medlemstyper
Børn: Alle børn fra 0 til 17 år.
Voksne: Alle voksne fra 18 til 99 år.
Husstand: Alle husstandens medlemmer fra 0-99 år.

Hvad får jeg for mit indmeldelsesgebyr?
Når du betaler dit indmeldelsesgebyr, så får du samtidig en gave fra klubben. Ved et børnemedlemskab er det et gavekort på 250,00 kr. til Copenhagen Floorball Center – og ved et voksenmedlemskab er det et gavekort på 400,00 kr. til Copenhagen Floorball Center.

Indmeldelsesgebyr
Børn: 150,00 kr. (betal via Nemtilmeld)
Voksne: 300,00 kr. (betal via Nemtilmeld)

Kontingent 2017/2018
Børn: 400,00 kr. (betal via Nemtilmeld)
Voksne: 600,00 kr. (betal via Nemtilmeld)
Husstand: 800,00 kr. (betal via Nemtilmeld)
Passiv: 50,00 kr. (kræver ikke indmeldelsesgebyr) (betal via Nemtilmeld)

Ved indbetaling af kontingent skal du huske at skrive, hvem der betales for.

Bankkonto i Spar Nord
Spar Nord, Holbæk
Registreringsnummer: 9040
Kontonummer: 4575388081

Har du spørgsmål om indmeldelse og medlemskab kan du kontakte kassereren. Se kontaktoplysninger her.