Paw Jensen har netop scoret til 4-1
Paw Jensen har netop scoret til 4-1

Det var en lang rejse, der startede tidligt i morges, da Holbæk Bombers kl. 8.30 drog hele vejen til Vordingborg for at spille mod Sydsjællands FC. Men det var ikke desto mindre en vigtig rejse mod en vigtig kamp. En sejr ville nemlig give mulighed for selv at kunne afgøre 1. pladsen i Serie 1. Fredag aften havde Jyderup Farmers meget overraskende sat point til mod HG/Næstved i en 7-7 kamp.

Kampen i Vordingborg fik en kedelig optakt, da kampens dommere ikke dukkede op. I stedet trak Ole Hallenberg i dommertrøjen og redde (søn)dagen.

Holbæk Bombers startede kampen godt og kom hurtigt foran 2-0. Herfra styrede holdet kampen. Selv ikke to dumme udvisning for hårdt spil i midten af 1. og starten af 2. periode bragte nogen særlig spænding ind i kampen. Det hele blev sat på plads i 2. periode, da Holbæk Bombers gik fra 2-1 til 6-1.

Sidste periode var på cruise control og holdet kan nu begynde at se frem mod den meget vigtige hjemmekamp mod Jyderup Farmers søndag 6. marts, hvor en sejr kan betyde, at Holbæk Bombers vinder Serie 1.

Værterne fra Sydsjællands FC optog kampen på video og du kan se det sammenklippede uddrag herunder.

Kampstatistik opdateret her
Spillerstatistik opdateret her


Næste kamp

Søndag 28. februar 2016, kl. 9.30
Holbæk Bombers vs Bramsnæs Floorball
Bjergmarkshallen

Afgørende sejr over Sydsjælland