Holbæk Floorball by Night 2016 er lige på trapperne. Aftenstævnet for virksomheder og andre afholdes i år tirsdag 11. oktober 2016 kl. 19-22 i Bjergmarkshallen, Holbæk.

Der er som altid mulighed for at tilmelde hold i rækkerne Damer, Herrer og Mix. Vi opretter rækkerne, når der er mindst tre hold tilmeldt. Du kan se, hvordan du tilmelder et hold her: www.holbaekbombers.dk/bynight.

Det koster i år 375,00 kr. for et hold. Vi har gjort det til en tradition at give overskuddet videre til Julekomitéen af 1922. De støtter trængte familier med julepakker hvert år til juletid. Denne tradition fortsætter vi selvfølgelig også denne gang.

Du kan læse alt, hvad du behøver at vide på stævnesitet www.holbaekbombers.dk/bynight. Skulle der mod forventning være andre ting, du gerne vil vide, så kontakt os straks. Kontaktinfo står også på stævnesitet.

Er du i tvivl, om I skal tilmelde jer, så kig lige med her…

 

Vil du gerne prøve at overtale dine kolleger til at deltage, så vis dem denne invitation – eller print plakaten ud og hæng den op på jobbet. Klik på plakaten og hente den som pdf.

Aftenstævne for virksomheder og andre interesserede
Tagget på: