Øv, hvor er det frustrerende, når andre ligger forhindringer i vejen…

Vi troede, at den første uges problemer med låste døre på Holbæk Seminarium var det eneste, vi behøvede opleve. Siden har det desværre vist sig, at problemer er fortsat – og ikke bare på seminariet, men desværre også i Stenhushallen.

I sidste uge var dørene låst op på seminariet, men så virkede loftslyset i stedet ikke. Det er nu ordnet, så der ikke burde være problemer derude længere.

Til gengæld har der vist sig endnu større problemer i Stenhushallen. I sidste uge var der et baskethold, der spillede i vores træningstid mandag. Og i denne uge var der en stor gruppe badmintonspillere.

Derfor har vi taget kontakt til både Holbæk Kommune og Stenhus Gymnasium for at få en afklaring på situationen. Det viser sig nu, at der var været en STOR kommunikationsbrist mellem Holbæk Kommune og Stenhus Gymnasium. Det betyder, at Stenhus Gymnasium har udlånt vores mandagstræningstid til deres Badminton College resten af året. De har tilbudt en erstatningstid, som vi i øjeblikket undersøger muligheden for at overtage.

Under alle omstændigheder betyder det, at der ikke er mandagstræning længere i Stenhushallen.

Vi vender snarest muligt tilbage med nyt i sagen…

Flere opstartsproblemer på seminariet og Stenhus