Af Kasper Enevoldsen, træner

Vikings vs Greve 2: 7-3 (3-0, 1-2, 3-1)

12 spillere og 1 keeper var klar til sæsonens tredje, og dermed sidste, opgør mod Greve. De første opgør var begge endt med sejre til Vikings med en samlet målscore 28-2. Det var derfor forventet, at Vikings ville være spilstyrende i store dele af kampen. Kort før kampstart stod det klart, at der desværre nok ikke ville dukke dommere op, hvilket medførte at træner Kasper Enevoldsen måtte trække i den sorte trøje og dømme opgøret. Det medførte en smule forvirring i starten af kampen, da oplægget til kampen blev ændret kort før face off. Vikings genfandt dog hurtigt melodien, og kunne bringe sig foran med 3-0 i løbet af første periode. Målene blev scoret af Jannick Nørager (assisteret af Kristian Mandrup Poulsen), Nikolaj Jørgensen (assisteret af Martin Jørgensen) samt Kevin Douglas (assisteret af Rasmus Elkjær).

2. periode blev noget mere lige, og da pausesignalet lød, så var resultatet, at Greve havde vundet perioden med 2-1, og dermed reduceret til 2-4. Det enlige Vikings mål blev sat ind af Martin Jørgensen. Assisten til målet stod Paw Jensen for, da han bag fra mål med en skarp pasning fandt Martin på bagerste stolpe. Samtlige Greve spillere havde ikke lige set den afleveringsmulighed, hvormed Martin ganske upresset kunne smide kuglen i kassen.

I 3. periode formåede Vikings igen at sætte sig på kampen, og kunne putte 3 mål yderligere i kassen. Da Greve kun nettede en enkelt gang, så blev resultatet en 7-3 sejr til Vikings. Målene blev scoret af Nikolaj Jørgensen og Bjarne Olsen (assisteret af Kevin Douglas). Greve var så venlige at lave et selvmål i perioden, da Jonas Furland på et godt slagskud sendte bolden på stolpen. Greve backen kunne ikke nå at reagere på returbolden, hvilket resulterede i et selvmål.

Isoleret set så var det en godkendt sejr, men der var selvfølgelig store forventninger til sejrens størrelse, når man tager de første 2 indbyrdes opgør in mente. Vikings formåede dog på dagen ikke, at sætte spillet rigtigt op, hvilket kombineret med en række fejlagtige beslutninger kunne have kostet dyrt mod en mere konsekvent modstander. Vikings skal finde noget helt andet spil frem, såfremt der skal gøres forhåbninger om flere sejre i sæsonen. Der resterer 2 kampe, som begge er mod Skælskør. Første kamp afvikles søndag 15. marts, så heldigvis er der et par træningspas til at få presset spillet op i gear.

Næste kamp: Skælskør Eagles 2 vs Vikings, søndag 15. marts 2015, kl. 10.00 i Eggeslevmaglehallen