Mathias Korsholm Mathiesen, ny dametræner i Lady Bombers
Mathias Korsholm Mathiesen, ny dametræner i Lady Bombers

For at styrke træningen for Lady Bombers, dameholdet i Holbæk Bombers, har bestyrelsen i samråd med trænerteamet valgt at styrke trænerteamet ved at tilknytte endnu en træner.

Der er tale om den 21-årige Mathias Korsholm Mathiesen, der er spiller på herreholdet i klubben. Han tilknyttes trænerteamet i Lady Bombers pr. 1. januar 2016, hvor han sammen med træner Anette Studsgaard Petersen vil stå for træningen hver tirsdag kl. 20.00-21.30. Foreløbig vil Mathias være tilknyttet Lady Bombers’ trænerteam i resten af sæsonen.

Mathias Korsholm Mathiesen kommer fra Jyderup. Da han var 11 år, startede han med at spille floorball i Jyderup Farmers. Han har spillet næsten hele sin karriere i Jyderup, hvor han har erfaring fra både 1. og 2. division. Derefter skiftede Mathias til Herlev FC, da han blev 19 år. I Herlev spillede han under U19-landstræneren.

Efter en kort karriere i Herlev FC valgte Mathias at skifte til Holbæk Bombers. Han har tidligere trænet damerne i Jyderup Farmers.

– Jeg synes, det er fedt at lære andre at spille floorball. Til hverdag er jeg lærerstuderende i Roskilde og fitnessinstruktør i Jyderup Foreningsfitness, fortæller Mathias.

 

Ny dametræner til Lady Bombers