Det er lykkedes Floorballklubben Holbæk Bombers at lande en aftale med en ung profil som ny herretræner. Der er tale om en ung profil på 24 år, der i sidste sæson blev topscorer for sit hold – Herlev FC – i 1. division. Han lavede 42 point (35 mål, 7 assist) i 22 kampe … og var én af de bærende kræfter på sit hold.

Jens Albagaard (tv) byder Jannick Mortensen (th) velkommen som ny herretræner i Holbæk Bombers
Jens Albagaard (tv) byder Jannick Mortensen (th) velkommen som ny herretræner i Holbæk Bombers

Der er tale om Jannick Mortensen, der ikke er et ukendt navn i Holbæk og omegn. Han startede sin karriere for 12 år siden i Ledøje-Smørum Devils, inden han flyttede vestpå til Jyderup, hvor han spillede i seks år i den lokale klub Jyderup Farmers, hvor han hurtigt blev en profil.

Holbæk Bombers har indgået en 1-årig aftale med Jannick Mortensen, der dermed starter sin karriere som træner på et forholdsvist lavt niveau. Holbæk Bombers’ herrehold spiller i Serie 1, der er laveste række i Danmarksturneringen i floorball.

Jannick Mortensen bliver spillende træner på herreholdet i Holbæk Bombers.

– Pludselig kan vi se os selv som et potentielt tophold i Serie 1, nu hvor vi har fået Jannick på holdet. Han giver os et ekstra – og meget, meget stærkt – offensivt våben, der uden tvivl vil give alle de andre holds forsvar grå hår i hovedet, siger Jens Albagaard, bestyrelsesmedlem i Holbæk Bombers.

Holbæk Bombers starter deres turnering på hjemmebane søndag 19. september 2015 kl. 10.00 mod Hedehusene IF, der er helt ny i Danmarksturneringen. Kampen spilles i Bjergmarkshallen, hvor Holbæk Bombers spiller alle hjemmekampe (for alle hold).

 

Profil som ny herretræner i Holbæk Bombers