Af Kasper Enevoldsen, træner

Vikings vs Skælskør Eagles 2: 9-4 (4-0, 4-1, 1-3)

Lørdag var det blevet tid til sæsonens sidste kamp for holdfællesskabet Vikings. Dagens modstander var i frisk erindring, idet det en uge tidligere var blevet til et nederlag på 2-9 i en kamp, der på ingen måde fremviste floorballsporten fra sin bedste side.

Til dagens kamp var der 11 markspillere og 2 keepere, og på dagen var der debut til Tim Petterson, der viste, at han ikke helt havde glemt, hvordan man spiller floorball. Vikings sad på spillet fra start, og allerede i de første skift blev der produceret chancer, som med en smule held kunne have resulteret i mål. Vikings fik dog hurtigt prikket hul på bylden, og lavede i løbet af 1. periode fire mål. I den modsatte ende lykkedes det at holde Skælskør fra scoringer, hvormed Vikings kunne gå til pause med en føring på 4-0. Målene blev scoret af Kasper Enevoldsen (2), Kristian Mandrup Poulsen samt Tim Petterson, mens Jan Svane, Kevin Douglas og Kasper Enevoldsen assisterede.

Oplægget i pausen var at fortsætte det gode spil og holde tempo i bolden. Taktikken lykkedes, og Vikings kunne næsten gentage resultatet fra 1. periode, idet Vikings vandt 2. periode med 4-1, hvilket medførte at resultatet inden 3. periode var 8-1. Målene i 2. periode blev scoret af Kasper Enevoldsen (2), Kristian Mandrup Poulsen samt Martin Bagge Olson, mens Kevin Douglas, Bjarne Olsen og Kasper Enevoldsen blev noteret for assister.

I 3. periode skulle sejren blot køres hjem, hvilket desværre resulterede i, at Skælskør fik lov at pynte på resultatet tre gange. Til gengæld lykkedes det kun Vikings at score en enkelt gang ved Kenneth Christiansen, assisteret af Bjarne Olsen. Resultatet endte derfor på 9-4 til Vikings, og dermed kunne Vikings tage revanche for nederlaget ugen forinden. Spillemæssigt var det formentlig sæsonens bedste kamp for Vikings og der var generelt et rigtig godt flow i spillet samt flotte mål.

Den første sæson for Vikings resulterede i 10 sejre og 5 nederlag. Samlet set scorede holdet 103 mål, og det var Kristian Mandrup Poulsen, der i sæsonens sidste kamp kunne banke sæsonens mål nr. 100 i kassen. Modsat indkasserede holdet 49 mål i de 15 kampe, hvilket absolut må betragtes som godkendt i en første sæson. Desværre tegner det til, at holdfællesskabet kun eksisterede en enkelt sæson, idet Holbæk har tilmeldt eget hold til næste sæson, mens Bramsnæs i samarbejdet med Hvalsø har tilmeldt et holdt til den kommende sæson. Dermed er det ikke urealistisk at næste sæson vil byde på drabelige lokalderbyer imellem de tidligere holdkammerater i fællesskabet.