Junior Bombers U13 vs Greve: 5-3 (3-0, 2-1, 1-2)

Kampen var en udsat kamp, som egentlig var en hjemmekamp. Men pga de få tider vi kan få i  bjergmarkshallen tog vi til Greve og tog en aften kamp i deres trænings tid torsdag den 4.12.

Vi vidste at Greves hold nærmest er identisk med deres u 11 hold, som vandt knebent over vores u 11 2 -3. Så der var forventning om sejr og derfor kunne vi også eksperimentere lidt med pladserne.  Således var Ludvig Blicher og Suraj sendt op som fløje og  August prøvede back pladsen. Vi vidste, at der skulle presses højt og skydes på alt.

I første periode kørte vi dem reelt over. Der var klasse forskel, vi kommer på 3-0 ved først Suraj (assist Frida) og derefter 2 gange Carl (sidste mål med assist fra Suraj). Vi får spillet godt rundt og får backs med i spillet og til tider rent powerplay.

Allerede 2 min inde i anden periode får Otto snurret rundt og sat bolden ind til 4-0. Vi (trænere) læner os tilbage nyder en kop kaffe og spillet. Flexregler træder selvfølgelig i kræft og denne gang mod os. Greve får en ekstra spiller på banen og midt i perioden kommer de på 4-1. Her efter følger en periode med god fight fra Greves side. Esther bliver testet på målet og har blandt en fin redning med hjelmen. Ludvig Mortensen sætter dog punktum for 2.periode med en flot dribletur 8 sek. før tid og vi går til pause med en føring på 5-1.

Vi kommer ud til sidste periode med en sikker fornemmelse for, at sejren er i hus. Så vi slapper af og lader dem komme mere med i spillet. Samtidig breder, der sig en fokusering på at komme på måltavlen, så vi fik ikke spillet til at glide i samme grad. Det tog Greve 10 min. inden de fik reduceret til 5 – 2. De sidste fem min. pressede Greve, men uden at blive rigtig farlige. I sidste minut fik Carl en to minutters udvisning for hårdt spil og Greve kommer på 5-3 to sek. før tid. Men alt i alt en sikker sejr!

En lidt uvant situation at være foran med flere mål, så lang tid i kampen og vi glemmer lidt at holde fokus og lukke dem helt ned.

Kampens spiller blev Emma, som var usvigelig sikker som back, ro på spillet og havde overblik til at sætte gode afleveringer fremadrettet.

Pt. ligger vi på en 4.plads med 5 kampe spillet, det er mere end godkendt!