På trods af varmetemperaturer som i et større drivhus inde i seminariets boldsal, så var det en stor flok glade unger, der i ugens tre første dage rendte rundt og spillede floorball – og hyggede sig med hinanden.

Rekordmange deltagere

I alt 35 børn var med til den – efterhånden – traditionsrige Nordvestsjællands Floorball Summercamp. Det er en stigning på næsten 40% fra sidste år. Fortsætter vi den udvikling, så skal vi have to haller i brug inden for få år.

Gruppebillede som afslutning på summercampen

Der blev spillet kampe, øvet teknik og taktik samt lavet en masse både lette og svære øvelser og kombinationer – og så blev der skudt massevis af straffeslag. Tirsdag havde vi fint besøg fra diætist Charlotte Ravn, der fortalte ungerne om betydninger af sund kost. Både når man dyrker sport, men også i almindelighed,

Ind i mellem det blev der også tid til at lave opvarmning for både krop og hoved… Og onsdag var vi endda udendørs og spille Levende Stratego.

Kåringer af tre deltagere

Kasper, Jeppe og Sidsel
Kasper, Jeppe og Sidsel

I løbet af ugen kunne deltagerne score point til den fortløbende Camp Konkurrence. Der blev scoret point både under kampe, ved straffeslag og ved en quiz om sund og usund kost.

Vinder af Camp Konkurrence blev Jeppe, der fik et fint diplom og en stor pakke popcorn (som han vist nok lovede at dele med sin lillesøster Julie, der også var med til campen).

Vi kårede også Årets Kammerat. Det blev Kasper. Og Årets Raket blev også kåret. Det er en pris til den spiller, der har udviklet sig mest i løbet af de tre dage, campen varede. Det blev Sidsel. Både Kasper og Sidsel fik et diplom og en stor pakke popcorn.

Fin omtale

Tirsdag formiddag fik vi besøg af en journalist fra Nordvestnyt, der gerne ville se, hvad vi rendte rundt og lavede indendørs i sommervarmen. Han fik en snak med Hannah fra Tølløse og med Malcom fra Vipperød.

Hans besøg kom der en rigtig fin artikel ud af, som har været i Nordvest i dag, torsdag 31. juli 2014.

Du kan læse artiklen her.

Glæder os til næste år

Årets summercamp var en stor succes, og vi glæder os allerede til næste år. Der bliver vi dog nok nød til at rykke tilbage til Bjergmarkshallen, så vi er sikre på, at der er plads til alle.

Summercampen var varm, men succesfuld
Tagget på: