Lady Bombers drager i morgen, tirsdag 28. maj 2013, til Strøbyhallen på østkysten Sjælland nær Stevns Klint for at krydse klinger med Stevns FKs damehold.

Kampen er kommet i stand med stor hast, og Lady Bombers har taget udfordringen op og byder damerne fra Stevns op til dans.

De to hold har én gang før mødt hinanden. Det var til 3-mands DM tidligere i år, hvor det blev til en 3-2 sejr til Lady Bombers. Stevns FK er derfor helt sikkert opsat på revanche.

– Vi har trænet nogle helt særlige spilsystemer forud for kampen mod Stevns, så jeg satser på, at de ikke får et ben til jorden – og bliver kørt over af vores damer, fortæller Jens Albagaard, træner for Lady Bombers.

Det bliver første gang, at Lady Bombers skal spilles med målmand på stor bane. Kun én gang før har holdet spillet på stor bane. Det var i deres aller første kamp mod Skælskør Eagles, hvor der dog ikke blev spillet med målmand.

– Vi vandt kampen 8-7, så vi er ubesejrede på stor bane. Den statistik er jeg sikker på også er gældende efter morgendagens kamp.

 

Træningskamp mod Stevns FK