Copenhagen 2 vs Junior Bombers U13: 8-3 (6-0, 0-2, 2-1)

Py ha…… sikke en kamp. Der var virkelig intens stemning og en gang imellem også over stregen af intensitet og fight fra begge hold.

Allerede inden start kunne vi mærke, at vi ikke helt var klar. Vi, trænere, må virkelig prøve at arbejde med dette. Copenhagen var helt parat og efter 8 min af første periode førte de 6 – 0. De var et hårdt slag og alle var nedslået og kede af det. Alt hvad der kom af skud gik ind fra Copenhagens side, mens vi havde masser af fejl afleveringer og var ikke koncentreret. Flex reglerne hjalp os selvfølgelig noget, da de ved 5 måls føring måtte fjerne en spiller fra banen og vi må sætte en ekstra spiller på banen, når vi kommer bagud med 3 mål. Men hvad gør vi? Vi må hive fighten frem. Carl, Suraj og Oliver kommer på skift på banen som ekstra spiller og skal spolere deres opspil. Dette virker godt, men viser samtidig at Copenhagen bliver frustreret af Bombers fight og spiller i vores øjne ikke fair! Nævner blot i flæng; Johan bliver voldsomt skubbet ud over banden, Mikkel W (u 11) skubbet baglæns af boldførende spiller, Oliver får slag i ansigtet, Otto får skub i ryggen som hævnakt, masser af slag på stav og mange andre forseelser, som ikke bliver dømt. Det var virkelig svært at være tilskuer til og virkelig en øvelse for vores spillere. Der skal herfra lyde en kæmpe ros til de spillere, som i den grad blev bortdømt, men vælger at vende det til mere fight og ikke giver op.

Der er mail på vej til dommerne og Dafu vedr. dommer præstationen, som var under alt kritik. De var klart uden fokus på kampen og forstod ikke at vise spillerene fra begge hold, at denne kamp styrede de. Set i bakspejlet burde trænerne fra begge hold blive enige om enten at stoppe kampen eller skrue ned for den  ikke sportslige optræden. Dette var ikke en sjov kamp og det tror jeg heller ikke Copenhagen syntes. Ærgerligt for begge hold.  Men en erfaring rigere, som vi næste gang må handle på.

Kampen vender i anden og tredje periode, hvor Bombers vilje og fight giver pote. Suraj scorer til 6-1 (assist Esther Svane) og til 6-2 ved Otto Kielberg ( assist Mikkel Windelin). I slutningen af anden periode og starten af tredje periode er det Bombers, der styrer kampen og de har virklig mange skud, Frederik Kolding og Esther Svane har store chancer. Men det er en virkelig ringe dommerpræstation, der lader Copenhagen komme på 7-2. Sascha halv klarer et skud, som bliver fulgt op af en Copenhagen spiller inde i det lille målfelt og han scorer? Målet bliver anderkendt, selvom Sascha bliver trådt på knæene!

7-2 med 7 min igen, de fleste hold ville nok stille sig ned og give op. Men bombers spillerne var altså tændt og de ville ikke ligge sig ned. Suraj scorer igen til 7-3 med (assist fra Carl Kielberg). Men med det pres Bombers leverede kommer Copenhagen også til kontra chancer, det var på sådan en chance, at Carl får en 2 min. udvisning. Han løber Copenhagen spilleren op, der er fri med Sacha og målet, kommer imellem og er i hans løbebane. Copenhagen spilleren løber ind i ham, måske kan der dømmes, men igen ser vi anderledes på det! Men Sascha på målet er cool og holder på fokus bolden, hun tager det efterfølgende straffeslag på trods af Copenhagen spilleren banker staven i gulvet flere gange (endnu en forseelse) og prøver at finte Sascha til at ligge sig.

I de sidste par min. løber bombers tør for kræfter og Copenhagen kommer på 8-3.

Spillerene vælger Mikkel Windelin som deres MOM. Han spillede også super godt, gode afleveringer, god til at holde på bolden og masser af fight på trods af at han var 4 år yngre end de fleste fra Copenhagen. Vores nedtur og vores oprejsning var nærmest som at se Suraj spil. Jeg var virkelig i tvivl om han var i stand til at spille efter første periode. Han var virkelig nede i kulkælderen. Men hiver sig selv og holdet op. Han scorer 2 gange og arbejder benhårdt og brokker sig, når han får pauser. Han bliver fortjent trænernes valg.

Vi må også nævne vores debutanter, Alexander Løve og Mikkel Christensen som bliver sat på banen på vigtige pladser, henholdsvis back og center. Begge klarer det virkelig godt.

Vi tager en masser erfaring med os fra denne kamp. Heldigvis kunne begge hold dele omklædningsrum efter kampen og sagde fint tak for kampen (også til dommerne).