16 hold spillede 30 kampe på 3 timer i Helsingør tirsdag aften.

Tirsdag aften var Holbæk Bombers med til et aftenstævne i Helsingør. Et stævne for mange forskellige blandede hold, der blev inddelt i en Guldliga og en Sølvliga. Holbæk Bombers fik plads i Guldligaen og skulle møde den bedre halvdel af de deltagende hold.

Desværre startede holdets ret sløvt med to nederlag mod hhv. Okapi (2-5) og Alka Forsikring (4-10). Især den første kamp mod Okapi burde have endt anderledes for holdet. Efter en føring på 1-0 var det Okapi, der lavede de næste fire mål – og samtidig havde Bombers tre skud på overligger og stolpe. Med lidt bedre træfsikkerhed, så havde udfaldet af kampen måske været af mere positiv karakter for holdet. Det andet nederlag mod Alka Forsikring kan der ikke sættes en finger på. Forsikringsdrengene var bare så meget bedre; især var de helt utrolig træfsikre i deres afslutninger.

Sidste puljekamp var mod HFC Seals fra Hundested. Den kamp skulle vindes for at undgår puljens sidsteplads. Bombers viste stor rutine og mentalt overskud og sejrede sikkert 9-2. Sejren var ikke et mål for lille.

Aftenens sidste kamp var kampen om 5. pladsen og modstanderen var den anden puljes nr. 3 – Fat Cat Hockey. Kampen blev forsinket, da Fat Cat ikke dukkede op. Derfor startede Bombers på en opvisningskamp mod et af holdene fra Sølvligaen, men efter ca. et minut og ved stillingen 1-1 dukkede Fat Cat Hockey så alligevel op. Kampen blev fuldført mellem begge hold – og Bombers sejrede sikkert 7-3.

Kampfakta kan ses her.

Statistikkerne for flest spillede kampe og flest scorede mål er også blev opdateret. Den opdaterede statistik kan ses her.

 

5. plads med hjem fra Helsingør