Old Boys-holdet bestående af Jan Svane, Thomas Kielberg, Martin Bagge Olsson, Thomas Lentz, Jens Albagaard og Martin Jørgensen
Old Boys-holdet bestående af Jan Svane, Thomas Kielberg, Martin Bagge Olsson, Thomas Lentz, Jens Albagaard og Martin Jørgensen

Old Boys-holdet havde et sæt bronzemedaljer fra DM 2014 at forsvare. Puljeinddelingen gav dog ikke de store forhåbninger for, idet de andre hold bestod af tidligere elitespillere.

Første kamp stod mod sidste års danske mestre fra FC Godt Ud (tidligere elitespillere fra Rungsted-Hørsholm) og Bombers lagde forsigtigt og defensivt ud. Der blev ikke presset over midten og forsvaret stod tæt og massivt. Alligevel lykkedes det FC Godt Ud at spille sig igennem til seks scoringer, mens Bombers ikke fik puttet bolden i kassen. Et stævneudlæg på 0-6 uden at være farlige.

Bedre styr på defensiven

I anden kamp, hvor modstanderen var FFK3 fra FF København, kom der meget bedre styr på defensiven. FFK3 pressede intensivt, men Bombers’ forsvar var rigtig godt placeret, og angrebene blev væsentlig bedre en første kamp. I en overtalssituation for Bombers gik det dog desværre galt, og FFK3 scorede til 1-0. Bombers pressede på resten af kampen, men lykkedes ikke at score – det gjorde FFK3 til gengæld en ekstra gang. Et hæderligt, men ærgerligt, nederlag på 0-2.

Forløsende scoringer

Sidste puljekamp stod mod Heyns Raske Svende 1, hvor der også stillede flere tidligere elitespillere fra Rungsted-Hørsholm op. Med ryggen mod muren viste de gamle drenge fra Bombers dog stor moral. Der blev satset lidt mere offensivt, da vi havde set, at Heyns ikke var lige så farlige i deres angreb som de to første modstandere. Hurtigt kom Bombers foran 2-0, og resten af kampen var der godt styr på defensiven og angrebene bølgede frem. To mål mere til hvert hold, og kampen sluttede med en 4-2 sejr til Bombers.

Målene blev scoret af Thomas Lentz, Thomas Kielberg, Martin Jørgensen og Jan Svane.

Sejren betød, at der skulle spilles om 5. pladsen mod nr. 3 fra den anden puljen.

Placeringskamp mod gamle kendinge

Kampen om 5. pladsen stod mod Greve, som Bombers efterhånden har mødt en del gange. Både til 3-mands DM og i Serie 1 sidste sæson. Med en sejr i bagagen var det Bombers, der kom ud til kampen med mest gejst. Hurtigt blev det 2-0 til Bombers inden Greve fik reduceret til 1-2. Det fik dog ikke Bombers til blive nervøse. Angreben regnede stadig mod Greves mål og med 3-1 scoringen to minutter før tid så det godt ud. Bombers gik længere tilbage på banen og spillede bolden mere rundt for at hive lidt ekstra tid af klokken. Det gik også overvejende godt, men Greve fik skabt lidt spænding til sidste med deres reducering til 2-3. Bombers kørte dog sikkert sejren – og 5. pladsen – hjem.

Målene blev scoret af Thomas Lentz, Jan Svane og Martin Jørgensen.

Selvom bronzemedaljerne fra 2014 ikke kunne forsvares, så var det alligevel et nogle tilfredse spillere efter DM-stævnet. Spillet blev ganske godt efter første kamp, og holdet kunne bestemt være sin indsats bekendt. Det var stærke modstandere, men Bombers viste stor styrke.

Bombers stillede op med Jan Svane, Thomas Kielberg, Martin Bagge Olsson, Thomas Lentz, Jens Albagaard og Martin Jørgensen.

Finalen blev vundet af FC Godt Ud med en sejr på 4-3 (efter sudden Victory) over Heyns Raske Svende 2.


Kampstatistik er opdateret her.

Spillerstatistik er opdateret her.

5. plads til DM for Old Boys