De sidste tre dage har Floorballklubben Holbæk Bombers afholdt Nordvestsjællands Floorball Summercamp 2013 i Bjergmarkshallen. Summercampen havde deltagelse af 14 børn i alderen 10-12 år, der fik lært en masse nye ting om floorball.

Summercampen var en god blanding af lærdom og leg. Det hele blev garneret med en Camp Konkurrence, der forløb over alle tre dage, og hvor deltagerne kunne optjene point til konkurrencen via forskellige del-konkurrencer.

– En ting, vi har lagt rigtig stor vægt på under vores summercamp, er at der skal drikkes rigeligt med vand og holdes tilstrækkeligt med pauser, for at give kroppen tid til at restituere, fortæller instruktør Jens Albagaard.

Fredag bød på en verdenspremiere: Rundbold-Floorball. Et til lejligheden opfundet spil, hvor elementer fra både rundbold og floorball blev mixet. Alle børnene var vilde med det, så det er helt sikkert noget, vi vil høre meget mere til.

– Der har været plads til både leg og konkurrence. Det var været vigtigt for os, at der bliver givet plads til både “legebarnet” og “konkurrencemennesket”. Derfor har vi haft en Camp Konkurrence over alle tre dage, hvor vi har spillet kampe, skudt straffeslag og haft en quiz om sund kost, fortæller instruktør Thomas Kielberg.

– Vi havde også besøg af diætist Charlotte Skjold Ravn, der fortalte børnene om vigtigheden af at spise sundt, når man dyrker idræt. Det var dejligt at se, hvordan de tog det til sig, og samtidig stillede relevante, opklarende spørgsmål til Charlotte. Alt i alt en stor succes.

Camp Konkurrencen blev vundet af Rasmus på 12 år. Han vandt knebent med 32 point foran Johan på 10 år, der fik 31 point – og Julius på 9 år med 28 point. Præmien til Rasmus var et gavekort til Copenhagen Floorball Center.

– Vi udpegede også Bedste Camp Kammerat, der blev Ludvig på 11 år – og så udpegede vi Bedste Camp Komet, der blev Mathias på 11 år. Kometen var den spiller, der udviklede sig aller mest under de tre dage. Mathias har aldrig spillet floorball før, men viste helt vildt fremskridt og evner for floorball under alle tre dage, afslutter Thomas Kielberg.

 

Se billeder fra Nordvestsjællands Floorball Summercamp 2013 her.

 

Årets summercamp blev en succes