Holdet mod Benløse 4

Benløse 4 vs Vikings: 4-0 (0-0, 2-0, 2-0)

Søndag eftermiddag var udlagt til den helt store revanche for Vikings. Det første opgør på hjemmebane mod Benløse 4 var endt med et ærgerligt 3-5 nederlag, så Vikings var yderst opsatte på at forbedre indsatsen og tage en udesejr i Benløsehallen

Sådan gik det desværre ikke. Benløse 4 var lige en tand bedre en Vikings. Det var en chancefattig kamp præget af taktisk spil fra begge hold. Vikings forsøgte sig med en mere afventende taktik end i den første kamp. Det viste sig at være en god idé, da Benløse blev holdt fra scoringer i hele 1. periode. Desværre gjorde det samme sig gældende for Vikings.

Det første opgør mellem de to hold var præget af fysisk spil, hvor begge hold fik lov at gå til den. Det bekom begge hold ganske godt. Søndagens kamp i Benløse havde andre dommere, og de lagde en helt anden stil, hvor der ikke blev tilladt særlig fysisk betonet spil. Det tog Vikings en hel periode – og fire 2 minutters udvisninger – at finde ud af at tilpasse spillet til det niveau. Men så fik holdet da trænet boxplay, og det endda med stor succes. Det var ikke mange chancer Benløse tilspillede sig i løbet af de 8 minutters overtal.

Fra starten af 2. periode fik Vikings bedre styr på dommerlinjen og holdt en hel periode uden udvisninger. Benløse fik dog hul på bylden knap halvvejs i perioden og fik med to scoringer bragt sig i front. Vikings derimod fik kun tilspillet sig ganske få målchancer.

Bagud med to inden starten af 3. periode skulle der derfor ske noget for Vikings. Benløse blev presset længere oppe på banen, og det gav hurtigt nogle målchancer og overtalssituationer for Vikings. Desværre gav det ikke nogle mål på trods af flere gode og tætte forsøg. Bl.a. havde Nikolaj Jørgensen er snedigt skud på undersiden af overlæggeren.

I stedet er det Benløse, der får scoret til 3-0 på et flot skud fra distancen af deres bedste spiller nr. 60, Martin Pettersson.

Godt halvvejs i perioden bliver Vikings ramt af en 2+10 minutters udvisning og det er med til at tage pusten fra spillerne. Efter en afsluttende udvisning for protester fra Vikings-bænken er det Benløse der i overtal scorer til slutresultatet 4-0

Alt i alt en fortjent sejr til Benløse, men med masser af godt defensivt spil af Vikings. Der er noget at bygge på til næste opgør mod Benløse, hvor offensiven skal steppe op og sætte 3-4 kasser i rusen.