I år har vi tilmeldt to herrehold til Danmarksturneringen. Det betyder, at Holbæk Bombers 2 for første gang bliver en officiel realitet. Søndag 25. september var dagen, hvor 2. holdet fik sin debut. Det skete i hjemmekampen i Serie 1, kreds 2 mod HG/Næstved Dragons.

Rygterne vil vide, at sydsjællænderne har hentet forstærkning i Skælskør Eagles, der ikke har nogen seniorhold tilmeldt turneringen denne sæson. Måske vi skal regne dem blandt oprykningskandidaterne i år?

Kampen viste, at 2. holdet har brug for flere kampe sammen, så de kan blive et mere sammentømret hold. Kampen gav debut til en række spillere i Bombers-trøjen: Henrik Roloff (2 mål), Kasper Sørensen fra U15 (1 mål), Jacob Svarre, Niels Michael Andersen, Andreas Wissing og Andreas Schilling.

Træner Jesper Nilsson fortæller om kampen:

– Alt i alt en god indsats fra hele holdet. Vi var lidt tunge i starten, men kom godt efter det i midten af 1. periode. Kampen bar præg af de mange nye spillere, som spillede deres debutkamp i Bombers-trøjen – og den generelt dårlige kondi. Vi må hjem og træne endnu hårdere til næste kamp, med en masse konditions- og skudtræning.

Kampstatistik opdateret her.
Spillerstatistik opdateret her.

Debut til Holbæk Bombers 2 – og nederlag