Floorballklubben Holbæk Bombers satser på ungdommen og tilmelder klubbens første to hold til turneringen, der starter til september.

Ikke så snart har Holbæk Bombers indgået et holdfællesskab med klubberne i Hvalsø og Bramsnæs, der betyder at herrernes seniorhold deltager i Danmarksturneringen 2014/2015, før klubben også tilmelder to børnehold til den kommende turnering.

Det drejer sig om et U11- og et U13-hold, der deltager i specielle Flex-rækker, hvor der på dispensation kan benyttes spillere, der ellers er lidt for gamle til rækken. Begge rækker er mixrækker, så Junior Bombers – der er navnet på ungdomsafdelingen i Holbæk Bombers – stiller både med piger og drenge på holdene.

Holdene i Flex-rækkerne er mixhold med både piger og drenge

– På U11 har vi 5-6 piger og 13-14 drenge, og på U13 har vi 7-8 piger og 8-9 drenge, fortæller assistenttræner Thomas Lentz Helt.

– Så vi har plads til endnu flere spillere i alderen 10-15 år.

Junior Bombers har tidligere i år deltaget i Landsstævne 2014 i Ringsted med 5 hold i minifloorball (3 spillere) og et enkelt storbanehold (5 markspillere og 1 målmand), men har tidligere kun deltaget i en lille håndfuld 1-dages stævner.

– Vores børnehold trænger i den grad til at komme ud og spille mod nogle andre modstandere. Deres fortsatte udvikling kræver flere udfordringer, og det får vi, når vi i den kommende sæson får lov at prøve kræfter mod andre hold fra hele Sjælland, fortæller Thomas Kielberg, der er træner for Junior Bombers.

Fakta

Hjemmebane: Junior Bombers håber at få hjemmebane i Bjergmarkshallen
Kampe: 12-18 kampe pr. sæson (6-9 hjemme, 6-9 ude) i hhv. U11 Flex og U13 Flex
Spilletøj: Lyseblå trøje, sort buks, sort strømpe

 

Holbæk Bombers bliver i byen – PRESSEMEDDELELSE