Holbæk Bombers er nu officielt blevet en del af den store danske idrætsvision – Bevæg dig for livet – hvor der i år 2025 skal være 50% af alle danskere, der dyrker idræt i en forening, og 75% af alle danskere, der dyrker idræt i det hele taget.

Holbæk Bombers’ deltagelse i Bevæg dig for livet er kommet i stand via en udviklingsaftale med Dansk Floorball Union, der i samarbejde med DIF og DGI er blevet udvalgt som ét af fem spydspidsforbund, der vurderes at have størst mulighed for at bidrage til medlemsvæksten og dermed opfyldelsen af målet om flere idrætsaktive danskere.

Karina Karl og Thorbjørn Ovedal underskriver udviklingsaftalen

I sidste uge underskrev formand Karina Karl udviklingsaftalen på Dansk Floorball Unions kontor i Idrættens Hus, Brøndby, sammen med formanden for Dansk Floorball Union, Thorbjørn Ovedal. Udviklingsaftalen er foreløbig gældende for en 2-årig periode, hvor klubben har forpligtet sig til at opfylde en række målsætninger.

Som belønning for opfyldelsen af disse målsætninger yder Dansk Floorball Union i tæt samarbejde med DGI bl.a. et klubudviklingsforløb over 24 timer med én eller flere klubudviklingskonsulenter fra DGI. Forløbet skal klæde klubbens bestyrelse bedre på til at udvikle klubben og samtidig få beskrevet klubbens egen vision frem mod år 2020.

Målsætninger for klubben

Holbæk Bombers har valgt to koncepter som løftestang for at opnå målsætningerne: SkoleFloorball og MotionsFloorball.

Disse koncepter skal hjælpe til med at gøre det muligt at udvide motionstilbuddene for voksne i klubben. Og samtidig skal de bruges som løftestang for at oprette både et U9- og et U15 hold i løbet af de to næste år. Endelig forpligter klubben sig til at engagere 10 nye trænere/ledere i perioden.

På nedenstående oversigt har vi forsøgt at skabe en let overskueligt overblik over, hvad det præcis er Holbæk Bombers skal nå i løbet af de næste to år.

Holbæk Bombers indgår stor udviklingsaftale
Tagget på: