SAM_0157 (2)Resultat: 2-10 (0-3, 1-3, 1-4)

Så kom u 13 i gang med deres turneringskamp og startede med et klart nederlag til et bedre hold fra Hørsholm/Rungsted (RH), som må være favorit til top 3 i rækken. Vi fik i denne kamp på godt og ondt prøvet flex reglerne. RH stillede op med tre 15 årige og to 14 årige hvilket jo er fuldt lovligt i flex rækken, derimod fik vi en ekstra spiller på banen ved tre måls forskel og de måtte kun være 4 mand på banen ved 5 måls forskel. Men trods fight med blod, sved og tårer, så lykkedes det ikke at true RH. Vi startede egentlig med en meget fornuftig første periode, som kun blev tabt med tre mål. Vi er rolige og backerne spiller klogt. Anden periode kommer vi på 0 – 4 inden Johan Svane reducere til 1 – 4. Det gav noget liv og spænding tilbage i kampen og fighten fra Holbæk blev ved, men vi slutter perioden med at være bagud med 1 – 6.

2 min inde i 3.periode får Otto scoret til 2 – 6 og det er med til at holde humøret oppe, derfra røger vi ind i skader og uheld og falder noget sammen til sidst og lander på på et nederlag på 2 – 10. Vi tager en bunke med fra kampen, Vi kan fighte og holde sammen. Vi er farlige når chancerne byder sig. Vi kan i den grad være fysiske, når det gælder (også selv man er 3 år yngre). Så stor respekt fra trænernes side, ingen gav op, ingen faldt ud, ingen udvisninger og alle gjorde hvad de kunne! Spillerne valgte Carl til “Man off the match”, han gik også forrest og fightede bravt. Trænerne valgte Niklas, vores målmand, som i denne kamp virkelig kom på prøve og havde nogle gode redninger og indgreb.

Vi skal tilbage imorgen og træne opdækning, forhindre skud fra modstanderens forhånd og meget andet. Billedet øverst viser en flok, som heldigvis ikke er tilfredse med et nederlag til bedre, ældre hold! Næste kamp forventes en sejr, vi møder Lejre hjemme den 1.11 i Bjergmarkshallen.