Junior Bombers U11 vs Herlev: 5-9 (1-2, 2-5, 2-2)

Første periode startede vi med Sebastian Nielsen på mål,han stod rigtig godt og lukkede kun 2 mål ind, igen på returer og på at skudarm ikke blev dækket, og vi skubber for lidt til dem som har skudmulighed, vi skal også blive bedre til at komme imellem skuddet og målet og blokkere skuddet. Det skulle blive værre i anden periode. Vi spillede offensivt en god periode, med en del chancer, dog kun et mål, Jonas Army Pedersen scorer sikkert på assist ved Mikkel Windelin.

I anden periode er det Anastasia Sulic på mål hendes debut, hun har flere redninger, og står faktisk rigtigt godt, men de scorer igen på et par returer og på manglende opdækning, deres bedste nr 11 er flere gange helt fri, uden at blive dækket eller skubbet til. Så han scorer let og ubesværet hattrick. øv!!især da vi havde startet perioden med at være rigtig klar fra start og score 2 mål i træk og bringe os foran 3-2, først endnu engang Jonas Armby Pedersen, hans 5 mål i sæsonen. på assist Ludvig b. Blicher, han slår et langt og højt frislag som Jonas first timer ind i mål, rigtigt flot mål. Så 3-2 ved Alfred Elkjær, som var blevet rykket frem fra backen, på assist Oliver Rimfort, som spillede en af sine bedste kampe. Men så fladt vi desvære fra hinanden i 5 min, hvor Herlev vender kampen, til 3-6. Vi får en ekstra på banen det er Sascha Lentz Helt og Emma Windelin, de kører helt op foran mål som vi har øvet og presser som sindsyge når vi forsvarer.

I tredje periode er det Nicklas m.d. Hansen på mål, han starter lidt uheldigt med at droppe et skud fra siden, da han ikke når at flytte sig ud til stolpen, men står en rigtig god periode med masser af godt målmandsspil, vi spiller en rigtig god periode 2-2 bliver den, så uden de 5 min hvor vi ikke er med, ville vi have vundet!!

Perioden starter med at deres 7’er scorer til 3-8, han var også rigtig god. så er vi 6 imod 4, fantastisk med de flex regler. Vi score hurtigt til 4-8 og bringer lidt spænding tilbage i kampen, Julius hamrer den op i hjørnet med baghånden, assist Emma Windelin. selvom de nu er 5 imod 6 fortsætter vi med at have mange chancer og de scorer godt nok til 4-9 men vi fortsætter med at kæmpe til det sidste og Magnus Møller slutter af med at scorer et mål på en solo præstation, han spillede en rigtig god kamp. sp kampen ender 5-9 men vi følte vi var med og det var en kamp vi skulle have vundet.

Syntes vi har flere forbedringer i vores spil og vi nærmer os vores anden sejr syntes trænerne.

Spillernes kampens spiller faldt på Magnus Møller, Mathias Højer, Rasmus Kaalund alle 3 stemmer.  Trænernes valg faldt på Anna Lykke Sørensen, hun spillede endnu engang en fejlfri kamp og kæmpede hele kampen, deres 7’er trak hende i hånden over en halv bane og så ender de i hjørnet hvor hun smider ham ud over banden, det siger noget om hendes indstilling, hun får selvfølgelig frislag.