Lady Bombers i Unihoc Ligaen 2014/2015

Dansk Floorball Union har fået mange holdtrækninger til den kommende sæson i Unihoc Ligaen for damer. De har derfor været nød til at spørge en række nye klubber, om ikke de vil stille op for at fylde de tomme pladser ud.

Lady Bombers har fået tilbuddet, og har efter nøje overvejelser takket “ja” til en plads i den bedste række i sæsonen 2014/2015.

– Det bliver naturligvis en kæmpe udfordring for spillerne, for holdet og for klubben. Men jeg er sikker på, at vi kan løfte opgaven i fælles flok, fortæller team manager Jens Albagaard.

Der er allerede indgået forhåndsaftaler med flere tidligere landsholdsspillere, der skal forstærke holdet til næste sæson. Bl.a. er den tidligere topforward fra Jægerspris, Sandie Bagge, klar til at forstærke truppen til næste sæson. Forstærkningen er kommet i stand via et Player Sponsorat finansieret af University College Sjælland og Holbæk Kommune.

– Vi har følt, at vi skylder klubben en masse efter de mange problemer, vi har forårsaget med de mange træningsaflysninger på Holbæk Seminarium den forløbne sæson. fortæller kommunaldirektør Hans Søie fra Holbæk Kommune.

Nyheden om forstærkningen Sandie Bagge fra Jægerspris har medført at også andre tidligere landsholdsspillere har kontaktet Lady Bombers med henblik på et skifte.

– En superatlet som Lise Munk, der også spiller fodbold fra Brøndby IF og det danske damelandshold, har ringet til os her til morgen. Hun vil også gerne stille op for Lady Bombers næste sæson, siger en tydelig stolt træner, Anette S. Petersen.

Lady Bombers i Unihoc Ligaen