Lady Bombers efter kampen mod Stevns Ladies.

Tirsdag 28. maj 2013 var Lady Bombers en tur i Strøbyhallen for at spille træningskamp mod Stevns Ladies. Det var Lady Bombers’ første kamp på stor bane, med målmand og med dommer… Så der var på mange måder tale om en debut.For ikke så lang tid siden spillede Lady Bombers mod Stevns 2 ved 3-mands DM i Hvidovre. Ved den lejlighed blev det til en sejr på 3-2. Denne gang var det dog et samlet 1. hold fra Stevns FK, der bød op til kamp. Det kunne mærkes, at der blandt de bedste spillere hos Stevns Ladies var et generelt højere niveau end hos Lady Bombers.

For nu at starte med det ærgerlige først, så blev kampen tabt 1-10 (0-2, 0-4, 1-4) – og det var såmænd helt rimeligt. Stevns Ladies var generelt bedre på de fleste punkter. Det enlige mål til Lady Bombers blev scoret af Maria Rasmussen til stillingen 1-6 i starten af 3. periode.

Af mere positiv karakter, så var der tydelige forbedringer i spillet fra Lady Bombers at spore fra 1. periode til 3. periode.

– Vi lærte hele tiden noget om egne og modstanderens evner og formåen. Vores taktik var fra starten at spille en kamp med fokus på egne styrker, fortæller træner Jens Albagaard.

– Vi måtte dog sande i løbet af kampen, at vi var nødsaget til at tage højere hensyn til modstanderens evner, og bruge flere kræfter på at dæmme op for deres spil. Kampen kom derfor til at foregå primært på deres præmisser, men de var nu også et bedre hold, så nederlaget var helt fair.

Debut i målet til Karina Karl.

Kampen bød på flere nye ting for Lady Bombers. Der skulle spilles med målmand for første gang, og det bød på hele to spillere, der påtog sig rollen som målmand. I de to første perioder var det Karina Karl, der tog målmandsposten – og i sidste periode var det Malene Wilken, der nappede tjansen. Begge målmand gjorde det ganske udmærket; især taget i betragtning af, at ingen af dem havde prøvet det før.

Det nye spilletøj med sponsortryk blev også luftet for første gang…

– Alt i alt var det en lærerig oplevelse at spille kampen mod Stevns Ladies. Det gav både mig og spillerne en fornemmelse af, hvad det er for nogle ting, vi skal hjem og bruge ekstra kræfter på at træne frem mod næste kamp, afslutter Jens Albagaard.

Lærerigt nederlag til Lady Bombers