Onsdag aften lagde Bjergmarkshallen rammen for den første Holbæk Floorball by Night. De 23 deltagende hold overgik langt vores forventninger, men viser bare, at der er lyst til at dyrke motion sammen med kolleger og mod andre butikker, virksomheder eller skoler.

Næsten 150 mennesker havde fundet vej til Bjergmarkshallen, hvor især det store heppekor fra Idrætshøjskolen Bosei kunne ses og høres under kampene. Også Krifa havde taget deres eget heppekor – inkl. megafon – med for at støtte deres damehold.

De 23 hold var opdelt i tre rækker (dame, mix og herre) og 6 puljer. I alt blev der spillet 44 kampe inden de tre vindende hold var fundet.

Vinderne

I Damerækken var det Kagedåserne fra Rikkes Kager, der tog sejren efter en tæt finale mod T3 Tornados fra Højbo Friskole, der blev vundet 2-1

I Mixrækken var det Kulturelt Forum fra Holbæk Kommune, der tog sejren efter en tæt finale med Bosei Pinkies fra Idrætshøjskolen Bosei, der blev vundet 1-0.

I Herrerækken så vi endnu en tæt finale. Det blev første afgjort efter straffeslag (fire til hver), hvorefter Fitnessholm kunne trække sig tilbage som sejrherrer med en 3-2 sejr over Banditterne fra Tølløse Privat- og Efterskole.

– Det var fedt at se, at de tre finaler var så tætte. Det viser bare en stor jævnbyrdighed blandt de sidste, bedste hold, fortæller stævneleder Jens Albagaard

– Vi oplevede i nogle af puljekampene, at der var forholdsvis stor forskel på niveauet af nogle af holdene. Det får vi rettet op på til næste gang, hvor vi bedre kan niveau-dele stævnet.

Resultater og billeder

Alle resultater og puljestillinger kan ses på stævnesitet: www.holbaekbombers.dk/bynight

Desuden har vi taget en hel masse billeder, der kan ses i galleriet Holbæk Floorball by Night 2014.

Billederne kan benyttes frit, og har du behov for nogle af dem i en højere opløsning, så skriv til os på info@holbaekbombers.dk

Lyst til mere?

Måske har du fået mod på mere floorball…? Så er du mere end velkommen til at komme og træne med os.

Som et helt særligt tiltag har vi besluttet, at det er gratis at træne med os resten af sæsonen…!

Se vores træningstider og -steder her.

 

Masser af glade deltagere til Holbæk Floorball by Night 2014
Tagget på: