Der var næsten 40 fremmødte til Bombers Skudskole 2013 lørdag 16. februar i Bjergmarkshallen. Og de fik alle valuta for pengene…

Ludvig var én af spillerne fra Junior Bombers, der fik et teknikmærke.

De ca. 20 børn fra Junior Bombers fik prøvet de ti øvelser fra teknikhæftet. Der blev gået til stålet og alle fik mange afkrydsninger i deres teknikhæfte. Der blev delt teknikmærker ud til Ludvig, Rasmus, Otto, Julius, Carl og Johan.

Til dem, der ikke helt nåede i mål med deres øvelser, kan det oplyses, at der bliver mulighed for at få flere afkrydsninger – og i sidste ende teknikmærker – til de kommende træninger på Isefjordskolen.

Alle spillere hos Junior Bombers bedes derfor huske deres teknikhæfter til de kommende træninger om lørdagen.

Da børnene var færdige med deres del kl. 13.00 var det tid til at de voksne tog over.

Arrangementet bød på to hovedelementer: skudtræning og taktisk træning.

Skudtræner Kim Spendser giver instruktioner.

Skudtræningen blev styret af ligaspiller Kim Spendser fra Vanløse Floorball. Kim Spendser er kendt for at have et endog meget hårdt og især præcist skud.

Kim Spendser fik små hold af 3-4 spillere ad gangen og brugte tiden på at gå i dybden med skudteknik og -afvikling for både trækskud, håndledsskud og slagskud.

– Jeg tror, at rigtig mange fik rigtig meget ud af Kims instruktion. Der blev virkelig gået i dybden med skudafviklingen, så vores spillere kunne se, hvordan et godt skud afvikles, fortæller formand Klaus Bloch.

Se og hør et interview med Kim Spendser på Bombers Web-tv her.

Sideløbende med skudtræningen var det Alexander Salowski fra Hafnia FC, der lærte fra sig af taktiske fif og nye, kamprelevante øvelser.

– Det var lækkert med noget taktisk træning og målmandstræning, fortæller Thomas Lentz Helt om hans oplevelser på Bombers Skudskole 2013.

Alexander introducerede nogle nye øvelser for spillerne. Det var tydeligt at se, at mange kunne bruge lærdommen aktivt i deres spilforståelse.

Se og hør et interview med Alexander Salowski på Bombers Web-tv her.

Efter tre intense timer med skudtræning og taktisk træning blev der afsluttet med en times tre-mod-tre med blandede.

– Det var alt i alt en super god dag – helt sikkert noget vi skal prøve igen, afslutter Klaus Bloch.

Indtryk fra Bombers Skudskole 2013

Masser af ny lærdom