SAMSUNG CSC

Skælskør Eagles vs Junior Bombers U11: 6-9 (0-3, 2-3, 4-3)

Vi havde mange afbud bla grundet det sene hjemme tidspunkt, så et halvt u 11 og et halvt u 13 hold drog afsted til Skælskør, en lang kørertur. Men stadig inden for rammerne af flex turneringen, hvor de ikke må være fyldt 14 år.
Vi startede opvarmningen, og allerede der tænkte trænerne det blir en kanon kamp, øvelserne en imod en og aflevering, kørte bare som aldrig før, flot drenge og piger.
Vi aftalte at være klar fra starten, da vi indtil nu tit indkasserede mål i starten, vi var tændte, uden at være overtændte, allerede i første skifte, scorede Johan Svane til 0-1 på assist af Sascha Lentz Helt. Helt efter floorballens ABC, back back pasninger imellem Anna Lykke og Ludvig Blicher, lang pas op til Emma Windelin bag målet, holder i den lidt, så pas til Sascha i hjørnet og så indover til fremstormende Johan, som sikkert sætter den.
Derefter styrede vi kampen, på sikkert back spil og pasninger og flot returløb og genpres. efter 6.01 scorer Jonas Amby Pedersen på et solo mål til 0-2. Efter 12.52 er samme kæde på spil igen og efter genpres fra Mikkel Windelin, laver han assist til Jonas Amby Pedersen, som scorer, fantastisk første periode af alle, vi holder nullet, efter en suveræn indsats af Sebastian Nielsen, sikre indgribninger og ro i udkastene. Alle holder det taktiske oplæg og bruger de ting vi øver til træning, så et stolt træner team. Holder pep talk i pausen, vi skal være oppe på tæerne fra start.
Anden periode dominere vi igen, desvære score de andre efter kun 32 sekunder, så vi var ikke helt klar. Vi bringer os yderligere foran 1-4, ved Carl Kielberg, efter en solo præstation, først dribler han i baghånd ud mod hjørnet, vender og får den i forhånden og accelerer han og smækker den op i net taget, fra back positionen. 1-5 ved Rasmus Kaalund med baghånden, det skulle vise sig der var flere fra den af ham idag, assist ved Julius Blicher, ved fremragende forarbejde. Johan Svanegjorde det til 1-6 på en flot solo præstation med flere drejninger hele vejen rundt og vendninger. sætter Johan Svane den fladt uden om målmanden. Så endnu en god indsats af hele holdet i anden periode, kun koncentrations svigt i starten giver mål.
I tredje periode, føler vi at dommeren gør alt for at holdet kommer tilbage, han er formand i Skælsør, hele kampen har han dømt ingen frislag imod skælskør og masser imod os og i sidste periode, kommer der masser inden foran mål, hvilket giver chancer og mål til hjemmeholdet, 4-6 når de op på inden vi score, men det er også en svær periode, hvor vi spiller 4 imod 6, på grund af de fair flex regler. Men efter deres 3 scoringer så er vi igen 5 imod 5 og så sætter vi os på kampen igen og scorer til 4-7 ved Rasmus Kaalund, efter en solo præstation, igen med baghånden, den var rigtig god idag. 4-8 ved Johan Svane endnu engang efter en solo præstation. Skælskør reducere til 6-8 efter at de var 6 imod 5 ifølge de fantastiske fair flex regler, det giver virkelig en lige kamp. Så dømmer dommeren igen hårdt imod os, men denne gang, er det lidt vores egen skyld, Otto Svane udvises for slag på stav oppe fra, men udvisningen er afventende, det betyder at Ludvig Blicher også når at skubbe en af deres ud over banden, så 2 udvisninger i samme Skælskør angreb. Lige inden er Sascha udgået efter slag på skulder med stav og Johan Svane efter skub i ryggen han falder om på gulvet, meget intens og vanvittig afslutning. Vi er nu 3 imod 5, vi sætter 3 u 13 spillere ind, til at kører undertalsspillet, hvilket næsten er resten af perioden. De erober hurtigt bolden og Carl Kielberg, tager en solo dribletur over en hel bane længde og sætter sikkert bolden oppe i hjørnet, efter at være løbet fra hele modstandernes kæde, så 6-9, De holder flot 2 mands undertalet resten af tiden og det sidste minut bliver også kørt hjem.
Jeg valgte fra start af at alle u 11 spillerne spiller deres vante positioner og i kendte kæder, så u 13 suplere op, de fleste på backs, Otto Kielberg og Alfred Elkjær var en sikker back kæde. Emma Windelin prøvede for første gang wing og gjorde det rigtigt godt. Men hele holdet spillede en fantastisk kamp, vi skal bare være klar fra start i alle perioder. Trænerne skal dog arbejde med ikke at lade sig rive med og presse dommeren, efter flere henstillinger, skal vi vidst være glade for det ikke endte med udvisninger. Vi skal også arbejde med at holde hovedet koldt også i en hektisk afslutning.