Straffeslagskonkurrencer indgår i den spændende Camp Konkurrence

PRESSEMEDDELELSE

For fjerde år i træk afholder Holbæk Bombers summercamp for områdets børn og unge i alderen 10-14 år. Denne gang med en rekordtilmelding på 40 deltagere.

I dagene 3. til 5. august 2015 lægger Bjergmarkshallen gulv og lokaler til Nordvestsjællands Floorball Summercamp 2015. Campen har igen i år sprængt rammerne med hele 40 tilmeldte deltagere. Fem instruktører og ledere skal gøres deres bedste for at holde styr på de mange børn og unge i alderen 10-14 år.

– Der er en rigtig fornuftig fordeling på 19 øvede deltagere og 21 nybegyndere. Det giver os en unik mulighed for at kunne differentiere vores instruktion og øvelser til den enkelte deltager, fortæller Jens Albagaard, der er ansvarlig i klubben for planlægning og afvikling af summercampen.

– I år har vi tre helt nye instruktører med, som skal prøve kræfter med opgaven at lære børn at spille floorball. Det lover godt for vores fremtidige rekruttering af trænere og ledere til vores børneafdeling Junior Bombers.

Deltagerne på summercampen skal gennem af lang række øvelser, der skal introducere nybegynderne til floorball – og som skal gøre de øvede endnu bedre.

Under summercampen er der en løbende Camp Konkurrence, hvor alle deltagerne kan optjene point ved kampe, straffeslagskonkurrencer og en Sund Kost Quiz. Instruktørerne kårer også ved campens afslutning Årets Kammerat og Årets Raket, der er den spiller, der har udviklet sig mest i løbet af de tre dage summercampen varer.

Rekordtilmelding til floorball summercamp
Tagget på: