På det seneste møde i bestyrelsen blev der truffet forskellige beslutninger af betydning for klubben og medlemmerne. Læs mere om dem her.

Klubtur til svensk elitekamp i Helsingør

Lørdag 7. marts 2015 kl. 14.00 spiller FC Helsingborg hjemmekamp i den svenskes superliga – SSL-Ligaen – mod Warberg IC. Kampen spilles i Helsingør Hallen, og Holbæk Bombers arrangerer en klubtur til kampen.

Læs mere om kampen her.

Tilmelding foregår via Holdsport.dk. Skynd dig ind og tilmeld dig, så turen bliver til noget.

Puljer til sociale arrangementer

Bestyrelsen har etableret to puljer til sociale arrangementer. Begge puljer er på 10.000 kr. om året, og de følger kalenderåret. Der er én pulje til seniorafdelingen og én til Junior Bombers. Holdene kan søge tilskud fra puljerne til sociale arrangementer for holdet.

Ansøgning om tilskud sendes til bestyrelsen på info@holbaekbombers.dk

Roskilde Festival 2015

Holbæk Bombers deltager igen i 2015 på Roskilde Festival, hvor Garderobe P skal bemandes med små 100 frivillige.

Mere info følger når vi nærmer os festivallen. Indtil da kan man melde sig ind i Facebook-gruppen for de frivillige i garderoben: www.facebook.com/groups/RF2015

Kørselsregler til udekampe

Ved kørsel til udekampe med seniorholdene betaler man fremover 30 kr. til chaufføren, når man kører med. Betaling foregår samme dag som kampen og sker enten kontakt eller via Mobile Pay/Swipp.

Kørsel til stævner og lignende for Junior Bombers afgøres fra gang til gang. Trænerne udarbejder et oplæg til bestyrelsen, der træffer afgørelse senere.

Generalforsamling 2015

Den ordinære generalforsamling i år afholdes søndag 8. marts 2015 kl. 12.00 i Fælleshuset på Fælleden, Bispehøjen 44 i Holbæk.

Indkaldelse af udsendt 1. februar 2015: wwwholbaekbombers.dk/2015/02/01/indkaldelse-til-generalforsamling-2015

Endelig dagsorden med bilag udsendes senest 14 dage før mødet.

Årets Initiativ 2015

Når det bliver tid til Årets Kåringer 2015 bliver der tilføjet en ny kategori: Årets Initiativ 2015.

Prisen giver til en person, der i det forgangne år har taget et godt initiativ til gavn for klubben, holdene og medlemmerne.

Årets kåringer omfatter derfor fremover følgende kategorier:

  • Årets Spiller, damer
  • Årets Spiller, herrer
  • Årets Kammerat, damer
  • Årets Kammerat, herrer
  • Årets Bøf
  • Årets Initiativ

Læs mere om kåringerne her.

Sæsonafslutningsfest 2015

Sæt kryds i kalenderen lørdag 30. maj 2015, hvor vi holder Sæsonafslutningsfest 2015. Temaet bliver med spil om eftermiddagen og fest om aftenen.

Indtil videre består Festudvalget af Karina Karl, men der skal bruge 2-3 flere. Hvem melder sig til denne afgrænsede opgave? Kontakt Karina og hør mere.

Kontaktoplysninger til bestyrelsen.

 

Seneste nyt fra bestyrelsen