Af Kasper Enevoldsen, træner

Vikings vs Greve 2: 16-1 (6-0, 6-0, 4-1)

Vikings stod godt defensivt, og viste klasse fremad banen

Første kamp for Vikings var imødeset med stor spænding – kunne Vikings være med på det sportslige niveau? Allerede efter 2 minutter af første periode stod det dog klart, at Vikings kunne matche Greve, for Vikings havde allerede der fejret 2 scoringer.

Optakten til kampen var lettere kaotisk:

  • Kampen var flyttet til Hvalsøhallen
  • Opstregning af en floorballbane tager længere tid end forventet, og der går væsentlig mere tape til end man lige umiddelbart tror
  • Det nyindkøbte spillesæt kun bestod af trøjer, så der var ingen shorts…

Ovenstående faktorer medførte at der kun foregik en sporadisk opvarmning, og det taktiske oplæg blev først holdt 3 minutter før face-off. Det var derfor med lettere bange anelser, at vi gjorde klar til første face-off, for var holdet klar?

De bange anelser blev hurtigt gjort til skamme, da Vikings var mere end klar til at spille. Selvom de 2 kæder ikke har trænet sammen, så kørte udskiftningerne rigtigt godt. Kun en enkelt gang kiksede udskiftningen, og derfor måtte Ole tage et hvil på 2 minutter i straffeboksen. Herudover besøgte Nikolai straffeboksen i 2 minutter, da han spillede lidt for meget med musklerne.

Vikings producerede mange chancer igennem kampen, og med en smule mere skarphed, så kunne Vikings godt have scoret endnu flere mål. Den lange række af mål blev i øvrigt fordelt på hele 7 spillere, og samtidig blev målene både scoret ved gode opspil, lækre individuelle aktioner samt tørre skud. Det giver store forventninger til de kommende kampe, da vi kan producere chancer på flere forskellige måder. Defensivt stod holdet ligeledes godt, og det var ikke mange chancer, der blev givet væk. Der blev derfor sat fokus på ikke at indkassere mål bagud. Desværre lykkedes det ikke helt, da et ærgerligt selvmål i 3. periode medførte at Greve kom på tavlen. At indkassere et enkelt mål i en debutkamp er dog absolut godkendt.

Samlet set var det en rigtig god debut for Vikings, og med yderligere 2 træninger mere i benene, så ser vi frem til at indtage Stevns på søndag, hvor vi forhåbentlig igen får startet målmaskinen og fortsætter de gode defensive takter.

 

Statistik fra kampen kan du se her.

Sikker sejr til Vikings i første forsøg