Holbæk Bombers’ herrehold i Serie 1 fortsatte den gode sæsonstart, da det søndag blev til en sikker sejr i Greve på 9-1.

Kampen startede med stort spilovertag, men træfsikkerheden i front var yderst mangelfuld – og perioden endte uden scoringen. I periodepausen blev der talt med store ord fra træner Jannick Mortensen, der krævede mere koldblodighed og bedre opspil. Han beordrede mere bevægelse i angrebet og bedre lange afleveringen fra forsvaret.

Der skulle da heller ikke gå mere end godt to minutter af 2. periode før Thomas Lentz Helt bragte Bombers foran med 1-0 på et angreb lige efter trænerens ønsker. Resten af perioden fortsætte angrebene mod Greves mål, og yderligere tre kasser blev sat ind.

Inden 3. periode bad træneren holdet om at koncentrere sig primært om defensiven.

– Vi skal hellere holde nullet og kun score et mål – end vinde med 8-1, sagde trænere i omklædningsrummet.

Holdet kunne ikke leve helt op til oplægget. Greve fik sat en enkelt kasse i 3. periode, men til gengæld fortsatte angrebsspillet upåklageligt og yderligere fem mål blev puttet i kassen bag Greves ellers velspillende målmand.

Man Of the Match blev Kasper Enevoldsen med sine fem scoringer.

Med sejren i Greve ligger Holbæk Bombers fortsat på 1. pladsen i Serie 1.