Af Kasper Enevoldsen, træner

Skælskør Eagles 2 vs Vikings: 9-5 (4-2, 3-1, 2-2)

Sæsonens første opgør med Skælskør Eagles var imødeset med spænding, idet de indbyrdes kampe mod Skælskør formentlig afgør, hvorvidt Vikings debutsæson skal resultere i en 2. eller 3. plads.

Desværre var det en decimeret trup, der stillede op til kampstart, og for første gang i sæsonen kunne Vikings ikke stille med 2 fulde kæder. Truppen på dagen bestod af 8 markspillere og 1 keeper.

Vikings havde sine momenter i kampen, og formåede allerede indenfor 2 minutter, at bringe sig foran med 1-0. I undertal lykkedes det Lars Kristiansen at smide kuglen i kassen efter forarbejde bag mål af Kasper Enevoldsen.  Desværre svarede Eagles hurtigt igen med 3 scoringer, så stillingen var 3-1 til Eagles efter 6.35. Begge hold formåede at score en gang yderligere, så stillingen efter 1. periode var 4-2.

2. periode var en skidt periode for Vikings, og Eagles kunne fortjent bringe sig foran med 7-3 inden sidste periode. Jannick Nørager Degn scorede Vikings’ enlige mål i 2. periode.  I pausen mellem 2. og 3. periode var der enighed om, at give den en skalle i sidste periode og ikke lade sig overløbe. Missionen lykkedes, og perioden endte 2-2, hvilket resulterede i resultat på 9-5. Begge mål i 3. periode blev scoret af Nikolaj Jørgensen, der med 2 riv trak bolden i kassen uden den store chance for Eagles-keeperen.

Alt i alt var sejren til hjemmeholdet fuld fortjent. Eagles spiller en habil gang floorball, og formåede mange gange at splitte Vikings forsvar med gode opspil. Omvendt efterlod kampen en tro på, at vi i de kommende kampe kan udfordre Eagles, og vi vil bestræbe os på at tage 6 point i sæsonens 2 resterende kampe mod Eagles. Med lidt flere spillere på holdkortet og uden utidig indblanding fra en ikke helt uvildig dommer, så er der bestemt mulighed for at byde Eagles op til dans.

I den kommende weekend skal Vikings i aktion mod Stevns. Sæsonens hidtidige opgør mellem Vikings og Stevns har resulteret i 2 sejre til Vikings og en målscore på 15-1. Vikings er opsatte på at tage den 3. sejr mod Stevns, men ved at det kræver hårdt arbejde mod et godt kæmpende Stevns-hold.

Næste kamp: Stevns vs Vikings, lørdag 7. februar 2015, kl. 13.00 i Strøbyhallen