Lørdag 14. november 2015 tog Holbæk Bombers imod Sydsjællands FC, der er i gang med deres debutsæson i Danmarksturneringen.

Kampen var langt fra målrig, men Holbæk Bombers kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-1.

Martin Jørgensen fra holdet beretter her fra kampen:

Efter sidste kamp med en del personlig fejl og alt for offensivt spil, måtte vi kigge indad og finde fejlene og rette op!

Vi lagde forsigtigt ud med at spille mod Sydsjælland, da vi ikke vidste, hvad de kunne stille med af profiler. Men selvom de havde en del ældre herrer med, var vi ikke sat op til at tabe stort imod dem. De pressede hårdt og vi måtte kæmpe en del for at undgå, de kom foran.

1. periode
Efter 1. periode stod den 0-0. Flot at ingen mål gik ind, og vi fik en small talk igen om, at nu skulle vi op i gear.

2. periode
Spillet begyndte at ligne noget, men bolden ville ikke ind selvom Kasper Enevoldsen var godt kørende med én på stolpen og de 6-7 næste. Lige ved og næsten…

Vi nåede til ca. 13 minutter ind i 2. periode da Jesper Nilsson fik presset sig ud i det ene hjørne og med lidt pingpong indianer-hockey fik han skudt et baghåndsslag flot i mål og jublen var højst for Bombers.

Så var vi i gang, men vi kunne ikke få flere mål den periode.

3. periode
Inden 3. periode blev vi enige om, at hvis vi ville vinde, skulle der pres på og efter ca. 14 minutter får Martin Jørgensen bolden fra Thomas Kielberg i venstre side og skyder bolden langs gulvet. Der står fire modstandere og en enkelt Bombers-spiller foran måletm som lige i farten får bolden skudt på bladet, og retter den ind i målet. Vi er foran 2-0. Flot assist af Martin Bagge Olsson.

Nu skulle vi ikke dumme os og køre den sikkert hjem, da Bjergmarkshallen var fyldt med trofaste fans en lørdag aften, der kom og kiggede på os inden Danmark blev banket af Sverige 2-1.

Men, men… så med ca. 2 minutter tilbage af kampen får Sydsjælland en scoring med en baghånd i løb mod vores mål. Nu skulle der defensivt spil til for at holde den – og det lykkedes.

Man Of the Match blev målmand Lars Kristiansen, der stod en blændende kamp med et utal af gode redninger.