Klik for at se billedet i fuld størrelse
Klik for at se billedet i fuld størrelse

Det ligger nu helt fast, at der kommer opstregning til floorball i Bjergmarkshallen.

Det har været en lang og sej kamp, at få de rette mennesker overbevist om, at der også skulle floorballstreger i Bjergmarkshallen. Men med den rette overtalelsesevne og gå-på-mod er det alligevel lykkedes.

I foråret fandt vi ud af, at der skulle ordnes gulv i Bjergmarkshallen: afslibning, lakering, nye streger. Derfor spurgte vi, om ikke der så samtidig kunne komme floorballstreger, når vi nu alligevel skulle til at spille turneringskampe i hallen i den kommende sæson med vores U11 Flex- og U13 Flex-hold.

Først blev det et ja, så blev det et nej, så blev det at ja igen, men så blev det søreme et nej igen … og til sidst blev det så endeligt til et ja…

Som det kan ses på billedet øverst, så er gulvet blevet slebet (billedet er fra i mandags), og efterfølgende er det blevet lakeret et par gange. I løbet af i dag (torsdag) skulle de første streger så være malet på gulvet.

I starten af næste uge skulle det hele gerne være klar… Fotografen drager derfor naturligvis til Bjergmarkshallen igen i næste uge for at tage det historiske billeder af de første officielle floorballstreger i Holbæk…!

Streger i Bjergmarkshallen