Træningstiderne til næste sæson er reddet

Tirsdag 19. maj blev der afholdt halfordelingsmøde med de andre foreninger i Holbæk og Kultur & Fritid i Holbæk Kommune. Forud for mødet havde vi søgt samme træningstider som i denne sæson, samt to ekstra timer i Bjergmarkshallen.

– Ansøgningen på timerne i Bjergmarkshallen var lidt et vildskud, da vi godt ved, at især volley og basket sidder tungt på tiderne i den hal, forklarer Jens Albagaard, der er lokaleansvarlig i bestyrelsen.

Det viste sig da også at være mere ønsketænkning end realitet med de ansøgte tider i Bjergmarkshallen, idet de var pillet ud af det samlede forslag til halfordeling fra Kultur & Fritid. Hvad mere overraskende var, så var der også fjernet den ene time om mandagen fra kl. 16-17, der var foreslået tildelt HB&I (fodbold).

– Heldigvis kunne en kort forhandling med repræsentanten fra HB&I inden mødets start bringe timen tilbage til vores klub, fortæller en tydelig lettet Jens Albagaard.

Halfordelingsmødet blev endvidere brugt på at fortælle om den store medlemsfremgang i Holbæk Bombers på 63 % fra 1. januar 2014 og til dags dato. Det blev forklaret, at vi som klub er noget handlingslammet på aktivitetssiden, når vi ikke kan få flere træningstider.

Der var stor forståelse for denne udfordring for vores klub, og flere klubber var da heller ikke afvisende over for at overdrage tider til os, hvis de ikke selv kan anvende dem.

Så måske ser det slet ikke så sort ud forud for næste sæson…

Træningstider uændret til næste sæson