Sidste år var Holbæk Bombers første gang med på Roskilde Festival som frivillige. Vi havde fået en tjans med at passe på Garderobe P ud til én af de helt store campingpladser. Det var en stor succes med ca. 90 frivillige for nær og fjern.

Derfor har bestyrelsen besluttet, at vi igen i år skal have tjansen på Roskilde Festival 2013. Det bliver igen Garderobe P, hvor vi skal sørge for at opbevare oppakning for dem, der måtte have behov for det. Og så – ikke mindst – sørge for opladning af ca. 15.000 mobiltelefoner. Så mange blev det i hvert fald til sidste år.

– Sidste år var vi ikke så mange fra selve klubben. Vist kun ca. 10-15 stykker. Det vil vi gerne lave om på i år, så vi bliver endnu flere fra vores egen klub blandt de 90 frivillige, vi skal bruge til at bemande garderoben, siger formand Klaus Bloch.

Derfor kan man allerede nu godt sætte i kryds i kalenderen ud for perioden lørdag 29. juni til mandag 9. juli.

Det er muligt at tilmelde sig som frivillig her på vores hjemmeside. Klik ind under Roskilde Festival 2013 i topmenuen og tilmeld dig.

– Du må også meget gerne spørge din familie og dine venner, om ikke de kunne tænke sig at være med. Alle er velkomne…

– Vi indtjente næsten 100.000 kr. sidste år, og derfor fik vi råd til at købe vores egne bander og en masse andet udstyr. Det vil gerne have mulighed for at gøre igen. Det er bl.a. derfor vi har valgt at sige ja tak til endnu en tjans på Roskilde Festival 2013, afslutter Klaus Bloch.

Vi har også oprettet en Facebook-gruppe, hvor man kan få opdateringer om planlægningen af vores deltagelse på Roskilde Festival 2013. Anmod om medlemskab her.

Læs mere om Roskilde Festival 2013 på www.roskilde-festival.dk, hvem du kan høre på festivallen.

Bliv frivillig på Roskilde Festival 2013

2 tanker om "Bliv frivillig på Roskilde Festival 2013"

  • 3. marts 2013 kl. 18:44
    Permanent link

    Mit navn er Rasmus, jeg er 20 år og studerer til dagligt på RUC. Jeg har været på Roskilde Festival 3 gange og i år vil jeg gerne bidrage til, at få festivalen til at løbe rundt.

    Håber at høre fra jer.
    Mvh. Rasmus Tengvad 🙂

Lukket for kommentarer.