Vikings vs Benløse 4: 2-7 (0-1, 1-5, 1-1)

Benløse var for tredje gang stærkere end Vikings

Tredje gang blev desværre ikke lykkens gang mod Benløse 4 for holdfællesskabet Vikings.

Havde kampen begrænset sig til 1. og 3. periode, så havde det været en jævnbyrdig affære, hvor sejren kunne have været gået til begge sider. Desværre havde Vikings et kollektiv Black out i det meste af 2. periode, som blev tabt med hele 1-5 til et yderst effektivt og velspillende Benløse-hold.

Taktikken før kampen gik ud på at spille bolden godt rundt og få mange flere afslutninger end de to første kampe mod Benløse. Det gik også rigtig fint i 1. periode, som var en meget lige forestilling med kun et enkelt mål til Benløse.

Derfor var der ros fra træneren i den første pause…

Men fra starten af 2. periode var det som om, at alle aftaler på holdet blev glemt. Alle spillere glemte, hvordan man spiller fornuftig floorball, og på ca. 10 minutter havde Benløse scoret yderligere fire mål. Især deres mål til 5-0 var en blunder af den store slags. Vikings spillede i overtal, men glemte fuldstændig at presse Benløsespillerne, der derfor kunne spille bolde stille og roligt rundt i bagerste geled, og smide en lang aflevering op til deres enlige angriber, der snød to backer og scorede sikkert bag en chanceløs Vikings-målmand.

Heldigvis kom Vikings tilbage få minutter senere med et reduceringsmål, der desværre viste sig kun at blive ét af to trøstemål.

3. periode var igen mere lige som i den første, men Benløse er kort sagt et godt og velspillende hold, som man ikke kan nøjes med at spille fornuftigt mod, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at besejre dem.

Kampen skal derfor hurtigst muligt i glemmebogen, og så skal Vikings koncentrere sig om de kommende tre kampe mod det tredje tophold fra Skælskør Eagles. De bliver afgørende for, om Vikings skal forblive i top 2 eller holdet skal tage til takke med en tredjeplads.

I morgen, søndag 1. februar, lægger Vikings ud på udebane mod Skælskør Eagles.