Af Kasper Enevoldsen, træner

Efter 4 ugers kamppause skal Vikings i kamp igen. Modstanderen er Benløse, og opgøret er dermed et revancheopgør, idet det netop var Benløse som Vikings mødte for 4 uger siden. Den første kamp blev tabt 5 – 3, men det var efter en dramatisk afgørelse, hvor Vikings fik udlignet til 3 – 3 halvandet minut før tid. Desværre lykkedes det ikke, at forsvare det ene point hjem, idet Benløse ca. 30 sekunder senere igen bragte sig foran i kampen. I et forsøg på at skabe overtal den resterende del af kampen trak vi keeperen, men i stedet for en udligning, så blev det Benløse, der kunne score yderligere en gang i tomt mål. På dagen mønstrede Benløse ikke en særlig bred trup, men det var dog tydeligt at kvaliteten i truppen var stor. Det blev derfor en rigtig spændende kamp, og det giver forhåbning om, at søndagens opgør ligeledes bliver tæt og spændende. Vi vil dog gøre alt for, at det denne gang er os, der kan snuppe alle 3 point.

Til sødagens kamp kan vi igen stille en slagkraftig trup, og med en stor revanchelyst, så er der et begrænset behov for motivationstale inden kampen. Vi går, som altid, ydmygt ind til opgaven, da Benløse i den første kamp viste, at når vi ikke er 100 % opmærksomme i vores defensive spil, så skaber de meget hurtigt chancer. Omvendt producerede vi også en lang række af chancer, og med lidt mere koldblodighed, så kunne vi godt have scoret flere mål. Efter en lang pause på 4 uger, så ser vi frem til igen at komme ind og udfolde os på de 800 m2, og forhåbentlig er det os, der kan synge sejrssang, når de 3 x 20 er overstået.