U13 besejrede topholdet i Lyngby

Lyngby vs Junior Bombers U13: 2-4 (1-2, 1-0, 0-2)

Af Thomas Kielberg, træner

Søndag formiddag skulle U13 spille deres blot anden turneringskamp i Flex-turneringen. Vi mødte Lyngby FF – ubesejret tophold med en målscore på 32-5 i deres første fem kampe.

Vi havde blot 2 kæder med, vores faste målmand havde meldt afbud og halvdelen af holdet havde lige hjulpet vores U11 hold samme sted en halv time tidligere.

Altså rigtige mange odds imod os. Så oplægget var fight, spil sammen, hjælp hinanden og prøv at have det sjovt, selvom det nok kommer til at gøre ondt. Begræns nederlaget til under 10 mål. Esther Svane tog én for holdet og satte sig ned ved målet i fraværet af Niklas. Vores opvarmning fik trægt og ikke særligt koncentreret, så trænertemaet fik nogle bange anelser, men da kampen gik i gang var Holbæk spillerene klar!

De opdagede hurtigt, at de godt kunne være med. Aftalerne blev overholdt, backspillerne havde tålmodighed i deres spil og vi blev ikke presset så voldsomt som forventet. Efter 4 min. vælger August at sætte kampen igang for alvor med et super flot mål. Han erobrer bolden lidt ude i siden, kommer på skudhold og sætter bold i modsatte hjørne af målet. Dermed blev Junior Bombers-spillerne endnu mere tændt. “Dette kan godt lade sig gøre” attituden breder sig. Der blev spillet velovervejet, disciplineret og der blev bakket op om hinanden. Blot 2 min. efter Augusts mål gør Otto det til 0-2 med assist fra Suraj. Lyngby sætter et pres ind og trods mange gode aktioner fra Esther kommer de 8 min inde i 1. periode på 1-2 som også er periodens resultat. Vi sover på et frislag tæt på mål, hvor vi ikke når at sætte mur.

I pausen når vi at snakke om det pres de givetvis kommer ud med til 2. periode og det kom også. Det blev en svær periode, som vi taber 1-0 og hvor Carl får 2 min. for givetvis at have arm på bolden. Vi får redet stormen af i undertal og kan lettede gå til pausen med uafgjort 2-2. Gassen var ligesom gået af ballonen for Lyngby i tredje periode og Holbæk-spillerne mente, at de ville gå efter sejren. Lyngby får midt i perioden en 2 min. udvisning for samme forseelse som Carl og i dette overtal får vi spillet fint igennem og Carl scorer med assist fra Johan. 2-3! Det bliver en meget intens og spændende afslutning på kampen. Vi bliver presset og det hele vakler lidt, men Esther har igen nogle gode indgreb. 3 min. før tid gør Otto det til 2-4 med assist igen fra Suraj. En super kamp fra Junior Bombers, som ikke kun fighter sig igennem men faktisk spiller med overskud og en koncentration, der er vedvirkende til at der næsten ikke er nogle personlige fejl. Man of the match er fra trænernes side selvfølgelig hele holdet! Mens spillerne anerkendte Esther for hendes præstation i målet og valgte hende til deres “man of the match”.

Dejligt med en sejrs sang på udebane mod et tophold! Svært at få armene ned efter sådan en kamp.