Sommerferien er snart overstået, og den nye sæson står for døren. Sommertræningen genoptages for herrer og damer her i august, hvor herrerne starter nu på mandag 5. august og damerne tirsdag 6. august. Husk at foretage til- eller afmelding via Holdsport.dk.

Træningerne for de forskellige hold i klubben ændres en smule i den nye sæson, så vi forhåbentlig kan opfylde endnu flere ønsker fra medlemmerne end hidtil.

Få det fulde overblik over træningstider og -steder her.

Junior Bombers
Børneafdelingen – Junior Bombers – fortsætter med at træne på Isefjordskolen, afd. Holbæk. Som noget nyt har vi dog valgt at opdele holdet i to nye aldersgrupperinger, så de små træner adskilt fra de store.

Der bliver derfor et U10-hold i alderen 6-9 år, der træner lørdag kl. 9.00-10.30 – og så bliver der et U16-hold i alderen 10-15 år, der træner lørdag kl. 10.30-12.00.

Desværre har vi dog stadig det problem, at der ikke er trænere nok til begge hold. Som det ser ud lige nu, så har vi et Trænerteam bestående af Thomas Kielberg og Thomas Lentz Helt, der træner U16-holdet, men ingen trænere til U10-holdet.

Vi arbejder dog intenst på at finde en løsning, og under alle omstændigheder skal vi nok få opstartet U10-holdet. I de første to måneder (september og oktober) kan vi finde en midlertidig løsning på trænermanglen, men hvis ikke der er fundet et Trænerteam bestående af to U10-trænere med udgangen af oktober måned, så må vi desværre nok lukke U10-holdet.

Læs nyheden hvor vi søger et trænere til U10-holdet her.

Holbæk Bombers – herre senior
I den nye sæson har vi fået en ny haltid mandag aften i Stenhushallen. Det er ret godt, for ude i Stenhushallen kan vi spille på en bane i fuld størrelse. Der er dog endnu ikke floorball-bander derude, men vi forsøger at finde en løsning på det.

Samtidig gør vi det, at vi niveau-deler de to ugentlige træninger, så der både bliver plads til øvede og nybegyndere. Mandagstræningen i Stenhushallen bliver (primært) for øvede spillere. Træningen begynder kl. 19.30 og kører i to timer. Der vil især blive lagt vægt på teknik og taktik.

Om onsdagen fortsætter vi som hidtil i Seminariets boldsal fra kl. 20-22, og her vil træningen blive lagt an på nybegyndere – med fokus på basale øvelser og så en hel masse spil/kampe.

Man er dog altid velkommen til at komme til begge ugentlige træninger…!

Lady Bombers – dame senior
Hos damerne er der ingen ændringer i forhold til sidste sæson. Der trænes stadig hver tirsdag kl. 20.00-21.30 i Seminariets boldsal.

Vi mangler dog nogle flere spillere, så vi håber på, at der kommer nogle flere nye spillere her i løbet af efteråret. De er ved at starte et damehold i Hvalsø, og vi snakker med dem om, vi måske skal have nogle fællestræninger, så der er flere spillere til træningen – og så vi kan lave nogle flere interessante øvelser.

 

Træninger i den nye sæson

En tanke om "Træninger i den nye sæson"

Lukket for kommentarer.