Herlev vs Junior Bombers U13: 6-3 (3-0, 1-2, 2-1)

U13 Junior Bombers tog til Herlev lørdag eftermiddag med en frisk sejr i erindringen, men også med en masse skader og problemer med i det hele taget at stille hold. I sidste øjeblik blev vi 11 spillere, blandet andet ved en sidste øjeblik tilmelding fra Esther, blev det muligt at stille 2 kæder. Vores målscorer fra sidste lørdag Otto og August var ikke med, ligesom Suraj og Johan heller ikke kunne denne lørdag. Men til gengæld havde vi “Blicher Brødrene” Julius og Ludvig med igen, de var med til at give stabilitet i forsvaret. Samtidig havde vi debut til Emil Fridolin, mere om ham senere. Der var altså lagt op til at de bærende kræfter skulle tage ansvar, alle skulle hjælpe hinanden og tro på at det kunne lade sig gøre.

Holdet skulle lige finde hinanden med mange nye spillere, det var ikke fordi at Herlev spillede os ud af banen, de havde blot nogle individualister, som 3 gange fik scoret i 1. periode. Denne periode er svær at skrive så meget godt om og vores fight var ikke nok, så hurtigt videre til næste periode, hvor vi faktisk fik rettet op. Blandt andet blev vores opspil meget bedre og der var god opbakning og ikke så langt mellem kæderne. Carl Kielberg startede scoringen med assist fra Oliver, Carl kæmper hele kampen igennem og må sidde med ispose i bilen mod Holbæk, da han i forvejen var lidt skadet. I perioder viser holdet rigtig godt sammenspil, trods at de kommer bagud 4-1, så mister ingen modet og prøver virkelig. Da vi kommer på 4-2 ved Ludvig Mortensen (assist Emil) bliver vi mere modige og tør tro på det. Forøvrigt et super godt opspil der fører til målet, helt ned fra vores baglinje spiller vi den igennem til Emil, som ligger bolden indover til Ludvig, som scorer. Vi vinder perioden 1-2 og går til sidste periode med troen på sejr. I denne periode er vi meget tæt på 4-3, men istedet får de endnu en scoring til 5-2, minuttet efter bliver begge hold ramt af 2 min, Carl ryger ud for hårdt spil, mens Herlev får 2 min for brok. Det bevirker at vi reelt har powerplay, da vi har en ekstra mand på banen ved hjælp af flex reglerne. Vi får nogle virkelig gode muligheder, som desværre ikke bliver udnyttet  i overtal situationen. Men ca. 6 min før tid får Ludvig fat i en retur bold og scorer igen til 5-3. Så pressede vi alt hvad vi kunne, men desværre blev vi fælt skuffet da de et par min. efter scorer til slutresultatet 6-3. Men en god kamp for sammenspillet og fight. Både Ludvig M og Carl (som centerspillere) gjorde det fremragende, Ludvig kronende det med et par mål. Debutanten Emil skulle kun bruge en periode for at komme igang og var derefter en sikker mand til spille bolden op til, mere skudtræning så bliver han virkelig god! Det var også derfor, han blev valgt til spillernes “Man af the Match”. Nr. 2 blev dobbelt målscorer Ludvig M. Trænerne kunne have valgt mange, vi så Frederik tæt på scoring og han bliver kun bedre og bedre, Carl kæmpede som sagt bravt,men Oliver skilte sig alligevel ud, med et enormt løbepensum, meget klogt spil og overblik, han er inde i en rivende udvikling. Derfor vælger trænerne Oliver til deres “MOM”

Så alt i alt; resultatet kunne være bedre, men vi har meget godt, vi kan tage med fra kampen! Næste weekend venter Næstved på hjemmebanen, med mange spillere klar igen, håber vi på sejr. Vi skal dog nok ikke regne med Frida og Sascha, begge kom med på krykker for at se kampen! Tak for supporten og Frida gjorde sit til at humøret hurtigt kom op igen, hun havde fødselsdagskage med. Tillykke og god bedring!